Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmaji Dragica, Poreč, Hrvaška - 280 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 2 osebi (otrok do 1,99 let brezplačno), Uporaba posteljnine in brisač

Apartmaji Dragica, Poreč, Hrvaška - 280 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 2 osebi (otrok do 1,99 let brezplačno), Uporaba posteljnine in brisač

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Preživite nepozabne počitnice v Apartmajih Dragica v Poreču! Sprostite se v enem izmed najlepših hrvaških mest, Poreču. Pristaniško mesto, staro več kot 2000 let, se nahaja v bližini otoka Sveti Nikola. 

Hiša se nahaja na mirni lokaciji, le nekaj minut od centra Poreča in morja. Apartmaji Dragica gostom nudijo 3 apartmaje na mirni lokaciji, vendar blizu središča Poreča in obale. Plaže in center Poreča so oddaljeni le 2,5 km. Poreč s številnimi čudovitimi plažami ponuja edinstven zgodovinski kontekst z bogatim kulturnim programom za ljubitelje umetnosti.  

Staro mesto Poreč spominja na rimsko mestece, saj je ohranilo mnogo starih podob. Glavne ulice Dekumanus in Cardo Maximus so še zmeraj ohranjene v svoji izvirni obliki. Vidite lahko tudi Marafor, rimski trg z dva hramoma. Eden izmed njih, zgrajen v 1. stoletju, je širok 30 m in dolg 11 m ter je posvečen bogu Neptunu. Ohranile so se tudi nekatere hiše iz rimskega obdobja in lepe gotske palače.
 
Istrska dvorana, ki je bila izvirno franjevaška gotska cerkev iz 13. stoletja, je sedaj preurejena v baročni stil 18. stoletja. Eufrazijeva bazilika iz 5. stoletja je bila prvič restavrirana v 6. stoletju, v času bizantske oblasti pod škofom Eufrazijem, in predstavlja najbpomembnejši in najvrednejši kulturni spomenik Poreča. Bazilika je od leta 1997 zaščitena pri UNESCO kot svetovna kulturna dediščina.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.