Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Stella Adriatica Apartments - Oddih na Murterju, otok Murter, Dalmacija, Hrvaška - 118 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Uporaba fitnessa, whirlpoola s pogledom na morje

Stella Adriatica Apartments - Oddih na Murterju, otok Murter, Dalmacija, Hrvaška - 118 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Uporaba fitnessa, whirlpoola s pogledom na morje

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Stella apartmaji na otoku Murter v Dalmaciji! Odločite se za izredno lokacijo in uživajte v sodobno opremljenih apartmajih.


Apartmaji Stella Adriatica vas pričakujejo na otoku Murter, v bližini (50 m) lepo opremljehne plaže in središča mesta. Hiša ima sedem apartmajev v treh nadstropjih. Vsi apartmaji so na novo opremljeni s sodobno opremo, prostorni in z zasebnimi balkoni. Vse enote imajo dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, splanico ter kopalnico. Zajtrk je postrežen vsako jutro v pritličju hiše. Spa in wellness z vključenim whirlpoolom, savno in fitnessom so na voljo gostom, medtem ko bivajo v apartmajih. V sklopu objekta se nahaja tudi žar in vrt za čez dan in zvečer. Na strehi je strešna terasa s čudovitim razgledom, masažno kadjo in prostorom za sončenje. Ob hiši je tudi ograjeno parkirišče.

Vsi apartmaji ponujajo namestitev za 2 osebi, zaradi raztegljivega kavča pa lahko v njih bivajo 4 osebe. V kuhinji je hladilnik, zamrzovalnik, kuhalna plošča, pečica, jedilni pribor. V kopalnici vas pričakujejo brisače in sušilec za lase. Dnevna soba ima TV/SAT in klimo. V spalnici vam je na razpolago posteljnina.

Šibenik je od apartmajev odaljen 34 km, Vodice pa 24 km. Do letališča Zadar je 84 km.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.