Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Aurora Lošinj - Wellness paket, Lošinj, Hrvaška - 309 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Standard sobi s pogledom na park in balkonom za 2 osebi, Uporaba notranjega bazena z ogrevano morsko vodo

Hotel Aurora Lošinj - Wellness paket, Lošinj, Hrvaška - 309 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Standard sobi s pogledom na park in balkonom za 2 osebi, Uporaba notranjega bazena z ogrevano morsko vodo

16%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Otok Lošinj je odlična izbira za zdrave in aktivne počitnice v vsakem letnem času. Borov gozd izžareva mir in lahkotnost, modro morje kliče na osvežitev, aromatično rastlinje pa širi svoje sproščujoče vonjave. V prečudovitih zalivih otoka Lošinja, obdani z borovim gozdom, boste našli hotele, vile in restavracije. Zdrave in aktivne počitnice, wellness ali družinski oddih z udobno namestitvijo, individualen pristop in profesionalne storitve osebja ter ter raznolikost vsebin, so temelj ponudbe. 

Hotel Aurora se nahaja v Sončni uvali, oddaljen je le 50 m od morja in športnih vsebin ter 20 min lahke hoje od centra Malega Lošinja. Potopljen v zelenilo borovega gozda je spoj sodobnega dizajna, udobja in vrhunske storitve. Laurus SlowSPA wellness center hotela Aurora je urejen v mediteranskem stilu, njegovo strokovno osebje pa ponuja skrbno izbrane tretmaje nege obraza in telesa. Na razpolagi je zunanji in notranji bazen z morsko vodo, bazen za otroke, savna in relax cona ter fitness.

Standard sobe vsebujejo dva ležišča ali eno francosko ležišče (160 cm širine), in so idealne za vse, ki radi potujejo sami ali v paru (do 2 osebi). Sobe imajo balkon in pogled na park, obkrožene so z borovci. Mini bar in postrežba v sobo sta možni z doplačilom.

Če želite organizirati poslovni dogodek ali seminar na atraktivni lokaciji ob morju je kongresni center hotela Aurora prava izbira! Na razpolago je kongresna dvorana s kapaciteto 400 mest, manjša dvorana z 20 mesti ter hotelska restavracija s 700 mesti. 

Hotel ima 393 sob – enoposteljne in dvoposteljne sobe (standard, standard plus, premium), suite in sobe prilagojene invalidnim osebam. Sobe so z balkonom, klimo, telefonom, brezžičnim internetom, satelitsko televizijo, fenom, mini barom in sefom. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.