Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Preživite GORSKI ODDIH (3-,4-, 5-, 6- ali 8-dnevni) na AVSTRIJSKEM KOROŠKEM za 2 osebi v luksuznem Hotelu Erholungshotel Margarethenbad**** z ZAJTRKOM + VEČERJO + SAVNO + PARNO KOPELJO + BAZENOM + TENIS IGRIŠČEM + možnost ogleda več...

Preživite GORSKI ODDIH (3-,4-, 5-, 6- ali 8-dnevni) na AVSTRIJSKEM KOROŠKEM za 2 osebi v luksuznem Hotelu Erholungshotel Margarethenbad**** z ZAJTRKOM + VEČERJO + SAVNO + PARNO KOPELJO + BAZENOM + TENIS IGRIŠČEM + možnost ogleda več...

44%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Erholungshotel Margarethenbad je Wellness & SPA hotel. Hotelski kompleks nudi vse, kar potrebujete za romantičen ali aktiven oddih na avstrijskem Koroškem. Mirna lokacija v bližini travnikov, gozda in gora je idealna za kratke in dolge pohode.
Vaše počitnice tam bodo gotovo sproščujoča izkušnja, ki vam bo v prijetnem spominu ostala še dolgo.
Hotel se nahaja v idiličnem mestecu Bad Lainach, poleg katerega se nahaja star rudnik Margaret, ki je vir železa, žvepla in naravne zdravilne vode.
Če bi radi razvajali svoje telo, ima hotel tudi bogato ponudbo na področju wellnessa - ponaša se s savno, parno kopeljo, infrardečo savno, jacuzzijem, pokritim bazenom (od maja do septembra), solarijem in masažami. Nudijo tudi nekaj wellness posebnosti, ki so med gosti zelo priljubljene - ti. "svižčevo mazilo" ali pa zeliščno spa kopel z avstrijskimi tradicionalnimi zelišči. Mnogim kozmetičnim in terapevtskim storitvam kot osnova služi zdravilna voda bogata z železom, žveplom in radonom iz izvira Margaret - ta vodni vir se že več kot 200 let uporablja kot naravno zdravilo za blaženje luskavice in kožnega ekcema, lajša pa tudi revmatizem, išijas ter bolečine v križu.
V toplejših mesecih se odpravite na pohode, vodene ali v lastni organizaciji - nekateri bolj lagodni sprehodi so primerni za celo družino. Lahko se odpravite na turnejo s Segwayem, se preizkusite v lokostrelstvu ali muharjenju, sprostite svoj adrenalin na raftingu in se po razburljivi igri tenisa osvežite v bazenu. Ljubitelji kolesarjenja si boste tam lahko najeli kolo.
Hotel je odlično izhodišče za obsežnejše izlete z avtomobilom, avtobusom ali motornim kolesom - v bližini se nahajajo vodni parki, naravna kopališča, živalski vrt, razgledni stolp, Obirska jama, reke, slapovi in brzice, otroški doživljajski park ter še mnogo mnogo več. 
Ob doplačilu lahko prejmete tudi Carinthia card (47 €/osebo), s katero lahko brezplačno obiščete več kot 100 atrakcij v bližini, kot so križarjenje po jezeru Millstätter See (13,90 €), gondola Heiligenblut (20,50 €), ledenik Mölltal Glacier (34 €), alpska pot Malta High (19 €), gorska pot Nockalm (18 €). Odlična naprava za raziskovanje okolice pa je električno kolo, ki ga lahko najamete že za 8 €.
Izkoristite gorski oddih v tem odličnem spa hotelu in razvajajte svoje telo, obenem pa dodobra raziščite avstrijsko Koroško!>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.