Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kranjska Gora, Hotel Alpina 3*: SPA oddih v Kranjski Gori že od 76 € za 2 osebi

Kranjska Gora, Hotel Alpina 3*: SPA oddih v Kranjski Gori že od 76 € za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Super POLETNA ponudba za popoln wellness oddih v Kranjski Gori: 2 do 5 dni v wellness Hotelu Alpina 3* z zajtrkom ali s polpenzionom ter vstopom v wellness za 2 osebi, tokrat že od le 76 €, namesto 151 €! Vključeno tudi vožnja s...


Odpeljite se na mini počitnice v Kranjsko Goro, v wellness Hotel Alpina 3*. Nahaja se direktno na smučišču, zaradi česar je Hotel Alpina priljubljen v vseh letnih časih.
Hotel Alpina 3* ima prijetne sobe s kopalnico s tušem, internetnim priključkom ter s satelitsko televizijo. Mogoča je brezplačna uporaba wi-fija v sobah in javnih prostorih ter brezplačnega parkirnega mesta.
Z boljšo polovico gresta lahko tudi na mini wellness razvajanje, saj Mestoidej ponudba vsebuje tudi en vstop v hotelski SPA, kjer vas kjer vas bodo finska, turška in infrardeča savna nedvomno sprostile in vam okrepile imunski sistem.
Lahko pa obiščete tudi preostali del odličnega hotelskega wellness centra, ki nudi poleg savn in jacuzzija še  ročne masaže. (po dogovoru s ponudnikom in proti doplačilu).
Kranjska Gora je pravi slovenski biser in priljubljena točka za aktiven ali wellness oddih. Nahaja se v naročju gora in ponuja kar nekaj atraktivnih znamenitosti. Svoj dopust lahko popestrite z ogledom Jezera Jasna, Kekčeve dežele, Zelencev, ali pa skočite na Vršič in v Planico.
Alpski oddih s pridihom wellnessa in sprostitve, vam bo zagotovo napolnil baterije!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.