Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Dimora Casa Eugenia - Oddih v Toskani, Loro Ciuffenna, Toskana, Italija - 285 EUR - 3x nočitev v Deluxe dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

Dimora Casa Eugenia - Oddih v Toskani, Loro Ciuffenna, Toskana, Italija - 285 EUR - 3x nočitev v Deluxe dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Trg, na katerem se nahaja Dimora Casa Eugenia, je dobil svoje ime po družini Nannini, ki je bila prvotni lastnik tega posestva. Danes za ta kraj skrbi in vam želi dobrodošlico družina Bianchi. Posestvo je bilo prvič omenjeno že leta 1300. Položaj na hribu, v zgodovinskem centru mesta Loro Ciuffenna, vam omogoča obiske mest Siena, Firence in Arrezzo.

Gostje lahko uživajo v svojem zajtrku na panoramski terasi s pogledom na reko. Poleg Case Eugenie je trgovina z vini z veliko teraso, obrnjeno proti Ciuffenni. Poizkusite lahko tradicionalne Toskanske recepte ter izbrana lokalna ter nacionalna vina. Pazljiv ter izbran stil pa bo goste popeljal v popolnoma tiho okolje, ki ga lahko ponudijo zgolj redki drugi kraji.

V Dimora Casi Eugenia se lahko sprostite ob masaži z eteričnimi olji, športni masaži, anti-stres masaži, masaži z aromaterapijo ali čustveni masaži. Wellness vam ponuja tudi sproščujočo sivkino kopel, grozdno ali kopel v olivnem olju. Pravo Italijo boste tako zagotovo izkusili zgolj v Dimora Casa Eugenii. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.