Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Grand Hotel Terme Roseo, Bagno di Romagna, Italija, Italija - 639 EUR - 5x nočitev v Elite dvoposteljni sobi za 2 osebi, 5x zajtrk za 2 osebi

Grand Hotel Terme Roseo, Bagno di Romagna, Italija, Italija - 639 EUR - 5x nočitev v Elite dvoposteljni sobi za 2 osebi, 5x zajtrk za 2 osebi

83%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu... Opuštanje u Grand Hotelu Terme Roseo! Grand Hotel Terme Roseo se nahaja v prastari palači grofov Biozzi v mestu Bagno di Romani. Ta toskanska palača je ponovno zasijala v svojem nekdanjem siju. Seveda je zadržala vse arhitekturne značilnosti toskanske province.

Danes Grand Hotel Terme Roseo nudi udoben prostor, v katerem sta gostoljubje in dobra kuhinja glavni značilnosti hotela. Hotel se nahaja v središču tipičnega centra mesta Bagno di Romagna, pred romanično baziliko Santa Maria Assunta.

V hotelu z zanimivo ureditvijo lahko najdete kamnite zidove in lesene gredi, ročno izdelane prte, ki jih je izdelala najboljša šivilja v Bagno di Romagni. Tu se prav tako nahajajo prostori za vse goste, kot je na primer dnevna soba s klavirjem za glasbene večere. Tu je tudi kamnit prostor, v katerem je barska ponudba, hkrati pa ponuja razstave lokalnih umetnikov. Za tiste, ki želijo mir, je tu tihi kotiček, odličen za branje, pogovor, meditacijo in sproščanje.

Udobne, mirne in s toplim vzdušjem jedilnice se lahko rezervirajo za pare, manjše skupine ali poslovne večerje. Izvirno pohištvo in majhne podrobnosti pripomorejo k temu, da je Grand Hotel Terme Roseo videti avtentično in tu se vam zdi, da se je čas zaustavil.

V času lepega vremena in prijetnih temperatur lahko trenutke preživljate na odprtem dvorišču, na katerem lahko uživate v tišini, ki je obkrožena s čudovitim vrtom.
 
Bagno di Romagna se nahaja v Apeninih, približno 50 km južno od Cesene in 77 km severno od Arezza. Del tega ozemlja je vključen v Narodni park Cesantinesi ter je del gora Falterona in Campigna, znotraj katerih se nahaja Integralni naravni rezervat Sasso Fratino.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.