Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Villa Telenta - Luksuzen oddih v Veli Luki na Korčuli, Vela Luka, Korčula, Dalmacija, Hrvaška - 196 EUR - 3x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Brezplačen prevoz iz trajektnega pristanišča Vela Luka do hotela

Hotel Villa Telenta - Luksuzen oddih v Veli Luki na Korčuli, Vela Luka, Korčula, Dalmacija, Hrvaška - 196 EUR - 3x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Brezplačen prevoz iz trajektnega pristanišča Vela Luka do hotela

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ekskluzivno na Megabonu! Spočijte se v luksuznem hotelu z izredno gastronomsko ponudbo, ki si je ne privoščite vsak dan. Vse to si privoščite tik ob plaži. Tokrat vas peljemo v Velo Luko, v šarmantni hotel Villa Telenta.

Ta mali, družinsko voden hotel se nahaja samo 20 metrov od morja in celih 20 minut hoje do središča mesta. Hotel razpolaga s 7 izredno udobnimi in sodobno opremljenimi sobami, v katerih se boste čisto razvadili in si zaželeli, da se vaše počitnice nikoli ne končajo. Zaradi gastronomskih specialitet ob bogati izbiri vrhunskih vin in s pogledom na morje s terase rastavracije hotela vam bo ta oddih ostal v spominu kot nepozabno doživetje mediterana. V vsakem trenutku vam bo prijateljsko osebje pomagalo, da se počutite prijetno in sproščeno.

V hotelu Villa Telenta se boste srečali z vrhunskimi okusi Dalmacije. V prečudovitem vzdušju terase s pogledom na sončni zahod boste uživali samo v najboljših okusih. Ribje specialitete, raki, školjke in mesne jedi, pripravljene na tradicionalen način, vas bodo v celoti očarale.

Vela Luka se nahaja na zahodnem delu otoka Korčule. Številne uvale in naravne znamenitosti okolice s številnimi vinogradi so del bogate dediščine tega malega mesta. Staremu mestu Korčula z drugim imenom rečejo tudi mali Dubrovnik, kjer lahko obiščete rojstno hišo slovitega Marka Pola. Otok Korčula je idealna lokacija za začetek izleta v Dubrovnik, na otok Hvar, v Nacionalni park Mljet ter Naravni park Lastovo.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.