Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Morolli, Rimini, Italija - 375 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 5x samopostrežni zajtrk in brunch (na voljo tudi brezglutenske sladice in prigrizki) za 2 osebi

Hotel Morolli, Rimini, Italija - 375 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 5x samopostrežni zajtrk in brunch (na voljo tudi brezglutenske sladice in prigrizki) za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Hotel Morolli se nahaja na mirni lokaciji, le 50 metrov od morja in 3 km od živahnega središča mesta Rimini. Družinski hotel se odlikuje po kakovostnih storitvah in odlični kuhinji.

Sobe so preprosto in udobno opremljene, nekatere imajo tudi balkon s pogledom na morje. Poleg prijetne atmosfere lahko v hotelu Morolli uživate tudi ob dobri domači kuhinji, ki nudi mnogo ribjih specialitet. Zajtrk nudi razkošen bife in sladice, pripravljene s strastjo.

Rimini predstavlja center italijanskega obmorskega turizma in nočnega življenja. V Riminiju se nahajajo ene najbolj priljubljenih in najdaljših plaž v celotni Evropi - gre  za 15 km dolge in fine peščene plaže. Sprehajališče ob morju je obdano z restavracijami, s hoteli in z nočnimi klubi. Rimini je tudi umetniški center, saj ima izredno bogato kulturno zgodovino. 

Vse sobe vključujejo satelitsko televizijo in sodobno opremljeno kopalnico s tušem in sušilcem za lase. Določene imajo tudi pogled na Jadransko morje, druge pa se ponašajo z večjim balkonom.

 

V zajtrkovalnici si lahko vsako jutro privoščite samopostrežen kontinentalni zajtrk. Sprostite se lahko na terasi za sončenje ali pa si privoščite prigrizek v salonu z elegantnim barom. Na voljo je tudi manjša knjižnica, kjer najdete najnovejše potovalne vodnike, časopise in revije.

Do središča mesta je 4 km, do tematskega parka Fiabilandia pa potrebujete 20 min vožnje. S 100 m oddaljene avtobusne postaje se lahko odpeljete do železniške postaje Rimini.

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.