Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmaji Cokla, Zreče, Slovenija - 165 EUR - 3x nočitev v apartmajih Cokla 1 za 4 osebe, 1x celodnevno kopanje v Termah Zreče za 4 osebe

Apartmaji Cokla, Zreče, Slovenija - 165 EUR - 3x nočitev v apartmajih Cokla 1 za 4 osebe, 1x celodnevno kopanje v Termah Zreče za 4 osebe

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ponovno na Megabonu! Uživanje v naravi in Apartmajih Cokla s termini do 21. 12.! Vas zanima malce drugačno poletje? Kako vam zveni bivanje v osvežujoči okolici in kopanje v Termah Zreče? Ali mogoče že razmišljate o zimskem oddihu? Če da, potem je to odlična priložnost za uživanje na Rogli!

Ugodna namestitev in domače vzdušje ter bogata ponudba, ki vključuje 1x celodnevno kopanje v Termah Zreče, so razlogi, zakaj izbrati ravno Apartmaje Cokla.

Apartmaji Cokla se nahajajo v Zrečah, 300 m od Term Zreče in16 km od smučarskega centra Rogla. Pri apartmajih (Zreče) vam je na voljobrezplačno parkirišče in WiFi.Apartmajska hiša Cokla  ponuja tri apartmaje. 2apartmaja sta za 4 osebe, eden za 3 osebe.

Vsi apartmaji imajo spalnico, dnevno sobo, kopalnico in opremljeno kuhinjo. Apartmaji vam ponujajo odličen počitek po celodnevnih aktivnostih. Poleg obiska Rogle lahko raziščete knežje mesto Celje. Če se želite sprostiti, lahko to počnete v Termah Zreče.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.