Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

1-dnevni organiziran izlet: CESARSKI DUNAJ + možnost ogleda muzeja voščenih lutk Madame Tussauds in živalskega vrta z agencijo goHolidays | Odhodi iz Ljubljane, Celja in Maribora

1-dnevni organiziran izlet: CESARSKI DUNAJ + možnost ogleda muzeja voščenih lutk Madame Tussauds in živalskega vrta z agencijo goHolidays | Odhodi iz Ljubljane, Celja in Maribora

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Doživite čarobno privlačnost Dunaja in odkrijte njegove lepote! Sprehodite se po ulicah, kjer so nekoč vozile kočije, za vogalom pa spočijte v eni od številnih kavarn. Na Dunaju vas pričakajo tudi muzeji in zbirke mednarodnega formata. V tem veličastnem mestu so ustvarjali skladatelji kot Strass, Mozart, Beethoven in Haydn.
Vabimo vas na nepozaben enodnevni izlet na Dunaj, na katerem si boste lahko po želji ogledali tudi svetovno znani muzej voščenih lutk Madame Tussauds ali pa se odpravili na ogled slavnega živalskega vrta.
DUNAJ
Zahvaljujoč veličastni kulturni ponudbi, očarljivim znamenitostim ter dunajskemu udobju v t.i. gostiščih „Heurigen“ ali kavarnah je mesto postalo priljubljeno po vsem svetu. Dunaj vas pričakuje z muzeji in zbirkami mednarodnega formata.
Dunaj kot glasbeno mesto uživa velik mednarodni sloves. Tu so ustvarjali skladatelji kot Strauß, Mozart, Beethoven in Haydn. Dunajski simfoniki štejejo v sam svetovni vrh, Državna opera sodi med vodilne mednarodne hiše, Dunajski dečki pa navdušujejo ljubitelje glasbe po vsem svetu. Dunaj pa se je uveljavil tudi kot prestolnica muzikalov.
Istočasnost tradicionalnega (kavarne, heurigen) in trenutno najpopularnejšega, kot je recimo ponudba restavracij in nakupovanja ter mednarodno priznana prireditvena scena (npr. prireditev Life Ball), vam poda edinstveno življenjsko občutje med zatopljenostjo in aktivnostjo. Dunaj pa vas pričakuje še z eno posebnostjo: za tako veliko mesto ima namreč izredno veliko število zelenih površin in rekreacijskih površin, kot so Dunajski gozd, jase v Pratru ali Donavski otok.
PROGRAM
Odhod avtobusa v jutranjih urah iz Ljubljane, vstop v Celju in Mariboru. Najprej se bomo ustavili na Riesenradplatzu. Čas bo za jutranjo kavico, obisk Pratra ali  muzeja voščenih lutk Madame Tussauds (proti doplačilu). Sledil bo sprehod po središču mesta, ki ga bomo predvidoma pričeli na trgu Marije Terezije, mimo Ljudskega parka, zimske rezidence Habsburžanov Hofburga, Grabna do Štefanovega trga z mogočno mestno katedralo... Nekaj prostega časa za samostojno odkrivanje mesta, lahko si tudi privoščite znamenito sacher torto ali pa pravi dunajski zrezek. Popoldne še skok do letne rezidence Habsburžanov – dvorca Schönbrunn, kjer se bomo skupaj odpravili do Gloriete preko slavnih vrtov. Nekaj prostega časa za nepozabne fotografije. Z Dunaja se boste odpeljali pozno popoldan, s prihodom v Ljubljano v poznih večernih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.