Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Sporting Hotel , Gubbio, Italija - 149 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 3x polpenzion (brez pijače) za 2 osebi

Sporting Hotel , Gubbio, Italija - 149 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 3x polpenzion (brez pijače) za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Obiščite čudovito Umbrijo, ki se nahaja tik ob Toskani. Sporting Hotel 4* vas pričakuje nedaleč od antičnih mestnih obzidij, v športni četrti srednjeveškega mesta Gubbio.

V hotelu je 52 sob. Vse ustrezajo merilom sodobnega hotela. Jedilnice lahko sprejmejo do 700 oseb. Ljubiteljem hrane Hotel Sporting ponuja lokalne jedi, vključuje bele tartufe in lokalne izdelke, ki jih dobavljajo s kmetij iz bližnje okolice mesta Gubbio. 
Sobe so prostorne in svetle. Zagotavljajo udobje in sprostitev. Poleg čudovitega razgleda na prekrasno okolico ponujajo tudi sobno strežbo in pranje perila.

Hotelski kuharji ponujajo tradicionalne umbrijske jedi, ki jih pripravljajo s posebno ljubeznijo. Tu je hrana prava slika kuhinje, ki zna združiti okuse in vonjave regije ter jih predstaviti na krožniku. Jedi na jedilniku so rezultat dolge zgodovine ljubezni do hrane. Po celodnevnem raziskovanju zgodovinskih in kulturnih znamenitosti Gubbia se lahko sprostite ob večerji v tradicionalni hotelski restavraciji.

Gubbio in okolica
Gubbio je šarmantno mesto, ki je ohranilo arhitekturno, umetniško in kulturno zgodovino. Nahaja se na obronkih gore Ingino. Obiščite Gubbio, obzidja in visoke stolpe, ulice in kamnite hiše, trge, cerkve, palače. Počutite se, kot bi se vrnili v srednji vek.

Monte Cucco in njegov Naravni park sta idealna za ljubitelje padalstva, planinarjenja, kolesarstva, smučanja, gorskega kolesarstva in jahanja. Za tiste, ki so bolj izkušeni in drzni, Monte Cucco ponuja številne poti, ki vodijo do čudovitih jam in podzemnih poti, ki se nahajajo na tem področju.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.