Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Biolandhaus Arche - wellness oddih v eko hotelu med vikendom, Eberstein, Avstrija - 133 EUR - 2x nočitev v sobi Sonnenquelle ali Picasso za 2 osebi (otrok do 5,99 let brezplačno), 2x večerja za 2 osebi

Biolandhaus Arche - wellness oddih v eko hotelu med vikendom, Eberstein, Avstrija - 133 EUR - 2x nočitev v sobi Sonnenquelle ali Picasso za 2 osebi (otrok do 5,99 let brezplačno), 2x večerja za 2 osebi

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ta okolju prijazen hotel na 930 metrih nadmorske višine na planini Saualpe na vzhodnem Koroškem ponuja čudovite razglede in mirno lokacijo med gozdovi in travniki.

https://www.youtube.com/watch?v=X9xElblfu-A

Bio podeželska hiša Arche se odlikuje z masivnim lesenim pohištvom z naravnimi materiali in medicinskimi posteljami, savno ter teraso s pogledom na planino. Vsepovsod v hotelu je na voljo brezplačen LAN dostop.

Restavracija ponuja celostno hrano in vegetarijanske jedi. Vsak dan vas bodo presenetili z novim vegetarijanskim menijem. Hrana je nežno začinjena in navdušuje vse, tudi tiste, ki niso navajeni na zdravo prehrano. Še posebej so priljubljeni njihovi polnozrnati pekovski izdelki iz nadzorovane ekološke reje s posebno mešanico njihove kave in ročno nabranimi gorskimi čaji.


Za vas so oblikovali tudi 80 m2 veliko zdravilišče s prostornim predelom za sproščanje ter obsežno knjižnico. Kabine za savno so kombinirane bodisi kot finske (približno 90 °C, suh zrak) ali kot nežne parne savne (približno 60 °C in vlaga).  Kabina je pripravljena za uporabo 20 minut za tem, ko se vključi.

BIOLANDHAUS ARCHE ponuja pester program za otroke, ki obsega treking z lamami in vožnje s kočijo. Gostijo tudi seminarje na teme kot je na primer joga.


Za zaščito okolja bio hotel Arche uporablja solarno ogrevano vodo, recikliran papir, naravni les in še mnogo več.


Najbližje smučarsko letovišče Klippitztörl (samo 10 minut stran od izvoza na avtocesti Bad St. Leonhard) je enostavno dosegljivo ter je center dogajanja mesta Lavanttal. 7 vlečnic (novo: 4-sedežnica Bärenwald!), 28 km smučišč (s sistemom umetnega zasneževanja) ter 13 prog so razlog, da v tem smučarskem središču ne prihaja do gneče. Klippitztörl je zato idealen za družine in njihove najmlajše člane. Na voljo so družinski paketi po ugodnih cenah. Turistično ponudbo v Klippitztörl dopolnjuje osvetljena smučarska proga in nočno sankališče.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.