Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Zeleni Gaj - Terme Banovci, Banovci, Veržej, Slovenija - 212 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v zunanjih in notranjem bazenu s termalno vodo

Hotel Zeleni Gaj - Terme Banovci, Banovci, Veržej, Slovenija - 212 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v zunanjih in notranjem bazenu s termalno vodo

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Zeleni gaj, v katerem že od jutra diši po domačem kruhu. Prepustite se melodičnemu lokalnemu narečju in užijte popoln odklop od vsakdana. Terme Banovci – Pozabite na tehnologijo in tehnološke napredke, sprostite se sredi rajske Prlekije in uživajte v nasmehu ter oddihu v stiku z naravo! 

Manjši hotel Hotel Zeleni gaj s 24 sobami stoji sredi neokrnjene prleške narave, a nudi gostom vse udobje, ki ga zahteva sodobni čas. Ta domačen in gostoljuben hotel poleti največ obiskujejo družine z majhnimi otroki, saj ima izredno obsežno ponudbo animacijskih programov, bazenski kompleks pa je še posebej prijazen do otrok in potreb mladih družin. V drugih letnih časih je hotel prijetno pribežališče seniorjev in parov, ki se razvajajo v banovski termalni vodi. Hotel je primerna štartna točka za izlete do znamenitosti okoli reke Mure.

Notranji in zunanji termalni bazeni:
 Banovski termalni vrelec je zamenjal valovanje panonskega morja. Vrelec z močjo fluorida vašemu telesu povrne moč. Njegovo blagodejnost lahko izkusite v enem od 6 termalnih bazenov s številnimi podvodnimi učinki in masažami. Posebnost je gotovo tudi nočno kopanje, ko boste imeli občutek, da z okoliških polj slišite petje prleških pravljičnih bitij. 

Brezplačne aktivnosti za goste:
 Kljub temu da Terme Banovci, ki se nahajajo v bližini hotela Zeleni gaj, veljajo za majhne terme, je njihova ponudba aktivnosti zelo bogata. Gosti se lahko udeležijo telovadbe, vodne aerobike, nordijske hoje, obiskujejo lahko različne tečaje peke, razvajajo brbončice z degustacijo vin in lokalnih jedi, udeležijo se lahko ustvarjalnih delavnic in izletov v okolico. 

Jedi po babičinem receptu
: Tudi vi ob vsakem kosilu pomislite na babico? Nihče ne kuha kot ona? V hotelu Zeleni gaj in Termah Banovci se vam ne bo tožilo po tem. Babičina kuhinja zagotavlja bogat okus in vonj. Izbirate lahko med lokalnimi prleškimi jedmi in številnimi jedmi iz lokalnih sestavin. Če bi radi presenetili domače, se lahko tudi naučite, kako se jih pripravi. Posebno pozornost se posveča dekoraciji in postrežbi jedi z nasmehom, saj je to gotovo pika na i k odličnemu okusu. 

Za otroke:
 Želite popoln dopust zase in otroke? Otroci ves dan uživajo v programu pravljičnih bitij, v vsakem obdobju postanejo en pravljični junak in uživajo v novi in enkratni dogodivščini. Če bi starši radi začutili otroško radoživost, se lahko pridružite dogajanju. 

Wellness:
 Wellnes ponudba Term Banovci je osredotočena na savnanje in kopeli. Izbirate lahko med tremi finskimi savnami in eno turško ter kamnito počivalnico. Ne zamudite luninega savnanja ali sproščanja ob zvokih gongov. Posebnost banovskih kopeli pa so kopeli za dva, ki bodo obudile zaljubljenost in prispevale k temu da ponovno začutite metuljčke v trebuhu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.