Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Golden Park Hotel Budimpešta, Budimpešta, Madžarska - 106 EUR - 2x nočitev v Comfort dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Golden Park Hotel Budimpešta, Budimpešta, Madžarska - 106 EUR - 2x nočitev v Comfort dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novum Golden Park Hotel je odlična izhodiščna točka za raziskovanje čudovite Budimpešte! Zaradi prijetnega vzdušja in toplega sprejema osebja se boste takoj počutili kot doma in se zagotovo še kdaj vrnili. 
 
Novum Golden Park Hotel Budapest se nahaja v neposredni bližini vseh pomembnih znamenitosti in turističnih atrakcij, ponuja pa udobno nastanitev z odličnimi storitvami po ugodni ceni. Impresivno stoletno zgradbo hotela krasi očarljiva fasada; hotel se nahaja čez cesto od postaje Eastern Railway Station (Keleti Pu.), najpomembnejše prometne mestne postaje. Ta omogoča, da boste kulturni center Budimpešte dosegli v le nekaj minutah; tam si preprosto morate ogledati čarobno Donavo in simbole, ki zastopajo Budimpešto: ribiške trdnjave, mostove, Gellért Hill in Parlament. Hotel se nahaja tudi v neposredni bližini najlepšega mestnega parka Városliget s svetovno znanim Trgom herojev, do katerega boste hodili manj kot 10 minut; nedaleč stran pa boste našli tudi enega največjih trgovskih centrov v Evropi, Arena Plaza. 
 
Hotel razpolaga s sobami s klimo, SAT TV, telefonom, mini hladilnikom, sefom, sušilcem za lase in brezplačnim internetom. Samopostrežni zajtrk je od 7. do 10. ure. Osebje hotela vam je na voljo 24 ur na dan in vam bo z veseljem odgovorilo na vsa morebitna vprašanja. Na recepciji hotela so vam na voljo zemljevidi mesta, številke taksijev in vse uporabne informacije. V bližini je tudi brezplačno javno parkirišče pod video nadzorom.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.