Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Villa Kaštela All Saints - Poletje v Dalmaciji, Kaštela, Dalmacija, Hrvaška - 209 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi

Villa Kaštela All Saints - Poletje v Dalmaciji, Kaštela, Dalmacija, Hrvaška - 209 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Spoznajte pravljično mesto Kaštela! Lepota Kaštela je navdihnila številne pesnike, ki so to lepoto opisovali v svojih pesmih, zagotovo bo navdihnila tudi vas, zato boste svoje dopustniške zgodbe pripovedovali še dolgo. 

Mesto Kaštela, ki se nahaja nedaleč od Splita in Trogira, je s svojimi 40 tisoč prebivalci drugo mesto po velikosti v Splitsko-dalmatinski županiji. Posebnost mesta je dejstvo, da se je razvilo okrog sedmih mest (Kaštel Sućurac, Kaštel Gomilica, Kaštel Kambelovac, Kaštel Lukšić, Kaštel Stari, Kaštel Novi, Kaštel Štafilić), tj. okrog utrdb oziroma kaštelov. Iz tega dejstva izhaja tudi moto mesta, ki se glasi ''Sedem vasic razporejenih kot sedem labodov''. Vsako od sedmih mest je posebno in ima svoje značilnosti. 

Med dopustom ne izpustite priložnosti za obisk Muzeja mesta Kaštela, ki se nahaja v dvorcu Vitturi. 

V vseh kaštelih se tradicionalno odvijajo različni dogodki in manifestacije. Julija se gosti iz celega sveta zabavajo na Večerih dalmatinske pisme in Mednarodni smotri folklora. Tako se turisti, pa tudi domačini, spoznavajo s pesmimi klap oziroma s folkloro. Manifestacije, dobra domača hrana in znana kaštelanska vina bodo prispevala k temu, da boste poletje uživali v smislu pravega dopusta. 

Poleg naštetih stvari bodo vaše bivanje polepšali prijazni domačini. 

Utrdbo oziroma Kaštel Štafilić je dal na začetku 16. stoletja zgraditi trogirski plemič Stjepan Štafileo. V njem se nahaja prenovljena Villa Kaštela, ki razpolaga z 12 dvoposteljnimi sobami. Sobe imajo mini bar, klimo in TV. V nekaterih sobah lahko uživate tudi v francoskem balkonu. V bližini se nahajajo teniška igrišča, čez cesto je velik supermarket, v bližini so lokali in restavracije.

Poletje 2019 preživite v Villi Kaštela in uživajte v zabavni in kulturni manifestaciji mesta Kaštela, ki vam ponuja več kot 100 dogodkov. Dogodki se en za drugim odvijajo skoraj tri mesece, od julija do septembra, ponavadi pa mesto z dogodki oživi še junija. 

Pustolovci in kreativci boste v Kaštelu prišli na svoj račun. Preizkusite se v jadranju in veslanju ali potapljanju.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.