Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TOP SEZONA!! Nepozaben 8-dnevni dopust za do 6 oseb v Apartmajih Topolovec**** na otoku Krku (veljavnost do 1.7.-1.9.2019)

TOP SEZONA!! Nepozaben 8-dnevni dopust za do 6 oseb v Apartmajih Topolovec**** na otoku Krku (veljavnost do 1.7.-1.9.2019)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji se nahajajo v mirnem okolju in so polno opremljeni in pripravljeni na vaše dopustovanje. Apartmaji vsebujejo kuhinjo, 3 kopalnice, dnevno sobo ter 3 spalnice. Apartmaji so tudi klimatizirani. Apartmaji so od plaže oddaljeni 50 metrov in ležijo ob glavnem sprehajlišču.
Mesto Krk
Centralni del mesta Krk je zgrajen na ozkem prostoru med dvema zalivčkoma Krškega zaliva. Novejši del mesta, pa se širi jugovzhodno in jugozahodno od starega mestnega jedra. Mesto je naravno zaščiteno pred burjoin ima zelo ugodno klimo.  Mesto je bilo naseljeno že v prazgodovinskem času in identificirano kot Kuryka antične Grčije, ter kot Curicum iz rimske dobe, vendar je zanesljivo, da so ga že pred tem osnovali Liburni. Iz rimskih časov so ohranjeni ostanki term, obzidja, mozaikov in delov stavb.
 >


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.