Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Bled, Wellness Živa: Romantično razvajanje za PAR. Vključena aromatična kopel, kopanje in savnanje za 2 -41%

Bled, Wellness Živa: Romantično razvajanje za PAR. Vključena aromatična kopel, kopanje in savnanje za 2 -41%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Popolno romantično razvajanje v Wellness Živi na Bledu... V Wellnessu Živa, ki se že več let zapored uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji, bodo poskrbeli za vašo popolno sprostitev ter za vaše holistično dobro...


Wellness Živa na Bledu se že več let zapored uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji.
Vzemita si čas samo zase, prepustita se razvajanju in sproščanju ter si pričarajta nepozabne romantične trenutke. Posebej za vaju smo pripravili celodnevno razvajanje v Wellness Živi (kopanje in savnanje) ter intimno razvajanje v kopeli s kozarčkom penine. Omamni vonji vaju bodo popolnoma sprostili in vaju popeljali v deželo užitka. Po in pred razvajanjem si oddahnita še v bazenu ter savnah. Naj vaju čudovit razgled iz bazena na blejsko panoramo navda s pozitivno energijo.
Wellness Živa se nahaja v Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf) na Bledu, kjer nadaljujejo bogato izročilo Riklijeve tradicije, ki je našel zdravilno moč v edinstvenih zdravilskih metodah. Možnosti za božansko sprostitev zaokrožujejo svet savn, center lepote telesa in duha ter termalni bazen z ogrevano termalno vodo (30ºC). Bazen, ki je opremljen tudi z masažnimi stoli in ležišči, se nahaja v dveh ravneh, povezanih s toboganom. Zunanji bazen je gostom na voljo vse leto, otrokom pa sta prilagojena še posebna bazena. Sproščanju sta namenjeni še 2 masažni kadi z ogrevano termalno vodo (35ºC).Odpravita se na Bled in si podarita nežno razvajanje v Wellnessu Živa, kjer skrbijo za holistično dobro počutje. Razgled iz bazena na blejsko panoramo pa naj vaju navda s pozitivno energijo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.