Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Krilo - Oddih na rivieri Omiš, Krilo Jesenice, Dalmacija, Hrvaška - 459 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom in pogledom na morje za 2 osebi, 5x polpenzion za 2 osebi

Hotel Krilo - Oddih na rivieri Omiš, Krilo Jesenice, Dalmacija, Hrvaška - 459 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom in pogledom na morje za 2 osebi, 5x polpenzion za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Krilo je miren družinski hotel, ki se nahaja v Krilu Jesenice. Hotel razpolaga s 3 enoposteljnimi sobami, 5 dvoposteljnimi sobami in 9 triposteljnimi sobami, s pogledom na morje in zasebno a la carte restavracijo. Nahaja se ob plaži, v središču majhnega dalmatinskega mesta Krilo Jesenice, 14 km južno od Splita. To je idealno mesto za družinske počitnice, mlajše in starejše pare, ki si želijo mirnih počitnic. Prav tako je idealen, če si želite na kratko odpočiti od potovanja proti Makarski, Međugorju ali Dubrovniku. 


Hotelska restavracija vsakemu gostu ponuja kakovostno hrano in pijačo, kot tudi bogat zajtrk in veliko izbiro a la carte jedi za večerjo. Meni je narejen tako, da zadovolji okuse in zahteve vsakega gosta, ponuja pa različne mesne in ribje jedi, jedi z žara, razkošne solate in različne priloge. Poleg najboljšega od mediteranske kuhinje, lahko uživate tudi v široki izbiri evropskih jedi, najboljša vina pa bodo vsekakor dodala poseben okus jedem. Gostje hotela lahko koristijo tudi storitev zajtrka, polpenziona in polnega penziona. 


Letos je zgrajen wellness, ki je obrnjen proti morju. Na zadnjem nadstropju hotela ima prostoren balkon za sončenje, finsko in turško savno, prostor za masažo, predikuro, manikuro in depilacijo. Uživate lahko tudi v jacuzziju s pogledom na morje.


Kot v vsakem dalmatinskemu mestu, se tudi v Krilu Jesenice v poletnih mesecih odvijajo različne zabave, na katerih lahko uživate v kulinariki, pijači in glasbi. Vsi navdušenci športa in aktivnih počitnic lahko uživajo v nogometu, rokometu, košarki, odbojki, kolesarjenju, sprehodih, potapljanju in številnih drugih aktivnostih.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.