Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Thermana Park Laško 4* Superior: 3 dni razvajanja v prestižni Thermani -51%. Vključen POLPENZION!

Thermana Park Laško 4* Superior: 3 dni razvajanja v prestižni Thermani -51%. Vključen POLPENZION!

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Hotel Thermana Park Laško****Superior je sodobno urejen, udoben in dovršen hotel, ki bo povsem izpolnil vaša pričakovanja. Zgrajen leta 2012 predstavlja eno zadnjih pridobitev razkošnega novega kompleksa ob strugi Savinje. Preživite...


Hotel Thermana Park Laško****Superior je sodobno urejen, udoben in dovršen hotel, ki bo povsem izpolnil vaša pričakovanja. Zgrajen leta 2012 predstavlja eno zadnjih pridobitev razkošnega novega kompleksa ob strugi Savinje.
Kompleks leži v neokrnjenem naravnem okolju tik ob reki Savinji, obdan s hribi. Nad hotelom se bohoti Hum – »laški Triglav«, od koder se Laško ponuja kot na dlani. Do centra Laškega vas loči le 15 minut poživljajočega sprehoda po urejenih sprehajalnih poteh, ki se razprostirajo na obeh straneh Savinje.
Hotelski kompleks Thermana Park Laško pod eno streho združuje raznovrstne načine sprostitve telesa in duha. Svoje popotovanje lahko pričnete v pivnici termalne vode, kjer vam bo kozarec termalne vode Laško poživil telo, vas revitaliziral in pozitivno vplival na vaše počutje. Pod edinstveno stekleno kupolo se nahaja Termalni center s pestro paleto vodnih sprostitev. Wellness Spa Center ponuja širok nabor masaž, kopeli in ostalih visokokvalitetnih sprostitvenih in negovalnih tretmajev. Izpostaviti velja medene in pivovske kopeli ter masaže, ki veljajo za avtohtona doživetja, mogoča le v Laškem. Thermana & Veda Ayurveda center vam z ekipo, ki prihaja iz indijske Kerale – zibelke svetovne ayurvede, pomaga pri razstrupljanju telesa in vam približa vzhodnjaške modrosti krepitve zdravja. Navdušila vas bo tudi kulinarika. Gurmanskim užitkom se lahko prepustite v A la carte ali hotelski restavraciji ter prijetnem vzdušju kavarne z odlično ponudbo pijač in sladic vseh vrst. Za dodatno obogatitev vašega oddiha bo poskrbel še pester animacijski program.
Razvajajte se in maksimalno uživajte na 3-dnevnem oddihu z zajtrkom v luksuznem hotelu Thermana Park Laško 4* superior, kjer se boste ogreli v zdravilnih termalnih vodah bazenov Thermana Park Laško 4* superior in hotelu Zdravilišče Laško ter se odpočili v prijetnem ambientu hotelske sobe. Za boljše počutje in čudovito postavo pa boste lahko poskrbeli tudi v fitnessu.
Savna Center Thermane Laško se razprostira na 675 m2, v njem pa lahko obiščete kar 7 savn, zgrajenih v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega. Na voljo so vam: velika finska savna v obliki hiše Kozjanskega, parna savna v obliki kotla za varjenje piva, infrardeča savna v obliki vagona, Laconium z aromo lipe, finska savna, ki ponazarja element ognja, finska savna, ki ponazarja naravni element zemlje ter najsodobnejšo pridobitev – zunanjo finska savna Kristal. V Savna Centru sta tudi 2 bazena, in sicer hladni ter masažni ter dva solarija.
Poleg termalnega dela nudijo čudovit Wellness Spa Center. V Wellness Spa Centru celotna filozofija temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znajo posamezniku, njegovim željam in iskanju harmonije. Predlagamo, da si ogledate tudi predstavitveni video in se prepričate o lepoti Thermane Laško. Vsekakor boste deležni celovitega pristopa.
Hotelu Thermana Park Laško****superior je bil podeljen znak EU Marjetica, ki v Evropski uniji in v Sloveniji velja za uradni okoljski znak in predstavlja okolju prijazno delovanje. Podjetja, ki so pridobila znak za okolje EU za turistične namestitve, si prizadevajo za nižje onesnaževanje zraka in vode, varčnejšo rabo energije in drugih naravnih virov, manjše onesnaževanje okolja in okolice ter uporabo ekološko pridelane hrane.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.