Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VIP križarjenje po Jadranu - Kapitan Bota, Split, Dalmacija, Hrvaška - 1.290 EUR - 7x nočitev v kabini na spodnji palubi za 1 osebo, 6x polpenzion (zajtrk in kosilo) za 1 osebo

VIP križarjenje po Jadranu - Kapitan Bota, Split, Dalmacija, Hrvaška - 1.290 EUR - 7x nočitev v kabini na spodnji palubi za 1 osebo, 6x polpenzion (zajtrk in kosilo) za 1 osebo

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nič vas ne pritegne tako kot čisto in modronebo ki se dotika kristalne vode Jadranskega morja.Nova ladja Kapitan Bota je dragulj v flotiladij, ki so podobne jahtam in zgrajene v splitski ladjedelnici.

Lepo urejeniskupni prostori se nahajajo na zgornji palubi in vključujejo prostornorestavracijo s panoramskimi okni. Poleg je velika terasa z ležalniki in stoli,kjer lahko preživite prosti čas in uživate v zajtrku na odprtem. Za ljubiteljeplavanja je na razpolago velika platforma z dvema lestvama ter tuši za vsegoste.Na najvišji točki se nahaja ograjen prostor zasončenje z ležalniki, ki je na razpolago vsem potnikom na ladji. Prav takolahko razpolagajo z jacuzzijem na strehi. Za dodatno ugodje gostov je taprostor delno prekrit s senčniki.

Na ladji Kapitan Bota lahko v 18 prostornihkabinah na dveh palubah, glavni in spodnji, potuje do 38 potnikov. Vse potniškekabine so klimatizirane in sodobno opremljene. V vsaki kabini je klima naprava,delovna miza in stol, kavč, ogledalo, nočne lučke, sef, radio, SAT TV, sušilecza lase, velika omara, pod posteljo pa je prostor za prtljago. Kabine imajorešilne jopiče ter varnostni in požarni alarm.Križarjenje ponuja kombinacijo čudovitihkrajev za kopanje in mest, o katerih se lahko veliko naučite na izletih odSplita, do štirih dalmatinskih otokov, Dubrovnika in Makarske riviere.

1. dan - sobota : Split
Križarjenje v Splitu. Ladja Kapetan Bota bozasidrana v glavni splitski ulici, kabine bodo na razpolago od 13. ure dalje.Prtljago lahko pustite na ladji, če na kraj odhoda pridete prej. Večerja bopostrežena ob 19.30, postrežena bo tudi tistim gostom, ki bodo malo zamudili.Spanje je v Splitu.
Obroki naladji: večerja

2. dan -nedelja : Split - Bol - Hvar
Danzačenjate z jutranjim odhodom proti Bolu na otoku Braču. Zaplavajte v morju aliraziščite mesto Bol pred kosilom. Nadaljevali boste do Hvara, kamor bosteprišli pozno popoldne ali zgodaj zvečer. Spanje je v Hvaru.
Obroki naladji: zajtrk, večerja

3. dan -ponedeljek : Hvar - Korčula
Uživajte vše enem mirnem in sproščujočem dnevu na poti do otoka Korčule. Vmes bo na potipavza za kopanje. Pozno popoldne pridete v mesto Korčula. Na korčulskem izletumed sprehodom uživajte v večernih urah v sproščenem vzdušju tega čudovitegamesta in izberite restavracijo, v kateri boste uživali. Spanje je v Korčuli.
Obroki naladji: zajtrk, kosilo

4. dan - torek:Korčula - Dubrovnik
Danes bosteobčudovali obalo otokov Mljeta in Elafita, kjer se boste dopoldne lahko kopaliin se popoldne odpravili v Dubrovnik. Spoznali boste turističnega vodiča in sevkrcali na avtobus ter tako začeli z ogledom Dubrovnika. Povratni prevozavtobusa je napovedan v večernih urah. Lahko se tudi sami odločite, kdaj seboste vrnili na ladjo. Spanje v Dubrovniku.
Obroki naladji: zajtrk, kosilo

5. dan -sreda : Dubrovnik - Elafitski otoki - Narodni park Mljet
Po zajtrkuse napotite proti Narodnem parku Mljet, po poti lahko uživate v veličastnempogledu na plaže Elafitskih otokov, ki se nahajajo severozahodno od Dubrovnika.To bo še ena čudovita priložnost, da zaplavate v kristalnem Jadranskem morjuali se enostavno sprostite na ladji. Kosilo bo postreženo med plovbo protiMljetu. Nočitev je na otoku Mljetu.
Obroki naladji: zajtrk, kosilo

6. dan -četrtek : Mljet - Makarska
Plovba senadaljuje proti Makarski. Šli boste čez slikovit polotok Pelješac, ki jeprekrit z olivami, vinogradi in borovimi gozdovi. Po osvežujočem kopanjuuživajte v kosilu na ladji pred popoldanskim prihodom v Makarsko. Tam vas čakaprost večer, izkoristite ga za raziskovanje številnih restavracij, lokalov intrgovin v središču Makarske riviere. Spanje je v Makarski.
Obroki na ladji:kosilo, zajtrk

7. dan -petek : Makarska - Pučišća (Brač) - Split
Po prehoduBraškega kanala pridete do največjega obalnega mesta na otoku Braču – Pučišća.V popoldanskih urah se vrnete v Split. Tam se lahko pridružite vodenemu ogleduin raziščete mesto z vodičem. Oglejte si priljubljeno sprehajališče Riva inobiščite številne trgovine v središču mesta. Spanje je v Splitu.
Obroki naladji: zajtrk, kosilo

8. dan - sobota: Split
Zajtrk inizkrcanje do 9. ure.
Obroki naladji: zajtrk


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.