Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Pansion Frane - Top sezona na Pagu, Pag, Hrvaška - 409 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 5x polpenzion za 2 osebi

Hotel Pansion Frane - Top sezona na Pagu, Pag, Hrvaška - 409 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 5x polpenzion za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pansion Comfort Frane se nahaja v zalivu Pag, tik ob peščeniplaži. Od centra mesta Pag je oddaljen le 1000 m. Hotel s tremi zvezdicami, ssvojimi 6 apartmaji in 21 sobami, svojim gostom nudi idealne pogoje za počitnicein zabavo.


Pansion Frane ponuja 21 dvoposteljnih sob, kategoriziranih s tremi zvezdicami. Vse sobe so sodobno opremljene in imajo telefon, satelitskotelevizijo, mini bar in klimatsko napravo.


Hotelska restavracija s teraso ob morju gostom ponuja izjemnogastronomsko ponudbo, vključno z znamenitim paškim sirom, domačim mesom inrazličnimi ribjimi specialitetami. Poleg različnih rekreacijskih in zabavnihponudb, so na voljo tudi dnevni izleti z ladjo in programi za organiziraneskupine. Pansion Comfort Frane je odprt celo leto in prava izbira za družinez otroki, športnike, potapljače, kolesarje in za vse, ki si želijo preživetipočitnice v avtentičnem okolju sredozemskega kraja.


Ljubitelji aktivnih počitnic in narave lahko uživajo v številnih športnih in rekreacijskih objektih, medtem ko bivajo v mestu Pag. Naobmočju Lokunje je ekskluzivni olimpijski center s teniškimi igrišči. Paški zaliv je sestavljen iz 27 km peščenih plaž. Otok Pagpa je bogat tudi s plažami na zunanjih delih. Največja plaža so Zrče, nedalečod Novalje. Ima tudi najbolj raznoliko ponudbo, ki vključuje gostinske inzabavne lokale, ki so odprti celo noč.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.