Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Počitnice na Severnem Cipru - Riverside Garden Resort, Kyrenia, Ciper - 469 EUR - 7x nočitev v Standard sobi za 1 osebo, 7x polpenzion za 1 osebo

Počitnice na Severnem Cipru - Riverside Garden Resort, Kyrenia, Ciper - 469 EUR - 7x nočitev v Standard sobi za 1 osebo, 7x polpenzion za 1 osebo

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Počitnice na severu Cipra! Top lokacija, obdana s peščenimi plažami že vrsto let privablja številne turiste. Zakaj se letos ne bi tja odpravili tudi vi? MEGA ponudba že čaka na vas!   

Lega:
 približno 4 km od peščene plaže Ingirli (brezplačni hotelski minibus predvidoma 2 x dnevno), 2 km od peščene pla­že Golden Bay, 8 km od Kirenije (hotelski minibus predvidoma 2x dnevno za plačilo, taksi), 45 km od letališča Ercan, v bližini barov in restavracij. 

Hotelska ponudba:
 priljubljeno in lepo urejeno hotelsko naselje iz več stavb bungalovskega tipa, delno prenovljeno leta 2014/15, skupno 210 sob (tudi povezane, bungalovi, vile, suite); restavraciji (glavna; mednarodna »a-la-carte«), bara; dva bazena (eden z ločenim delom za otroke), vodni park (določene ure); sav­na, ma­sa­že; trgovinica, sef na recepciji (plačilo), internetni (plačilo) in tv kotiček, brezžični internet (plačilo). Ležalniki in senčniki ob bazenih in na plaži brezplačno. Lastna kopalna brisača. 
Standardne sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, tv, grelnik vode za kavo ali čaj, mini hladilnik (polnjenje za plačilo), balkon, bungalovski del. Možno eno dodatno ležišče za odraslo osebo ali dva otroka (otroka spita skupaj v postelji širine 120 cm). 

Otroci: 
ločen del v bazenu, tobogani, igrišče. 
Šport: tenis, košarka, odbojka. 
Zabava: občasno živa glasba ali posebni večeri. 
Storitev polpenzion: samopostrežna zajtrk in večerja. 

Vse vključeno »light« (doplačilo):
 Pijača in/ali hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah 10.00-22.00. Ure in program so informativni, natančnega prejmete v hotelu. 
- samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji; 
- določene lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače, naenkrat lahko vzamete en kozarec pijače na osebo; 
- odbojka, košarka, uporaba teniškega igrišča podnevi;*
- ležalniki in senčniki ob bazenih in na plaži; hotelski minibus do plaže. 
*Za določene športne rekvizite se lahko zahteva plačilo in/ali varščina. Za plačilo: vse po 22. uri, vse uvožene in vse ustekleničene pijače, naravni sokovi, vse v »a-la-carte« restavraciji, vse v Ranch baru, vse v baru na plaži ter vse, kar ni navedeno pod storitev »vse vključeno light«.   

Naši namigi:
  v nekaterih sobah možnost nastanitve do 6 oseb, brezplačni hotelski minibus do plaže, brezplačni senčniki in ležalniki na plaži.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Roomba s9+ (s9558)
OMEJENA KOLIČINA