Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HAVAJSKA MASAŽA LOMI LOMI (60min), UČINOVITA PROTI STRESU, MIŠIČNIM VOZLOM IN KRČEM! Antistres in protibolečinska masaža, ki vas popolnoma regenerira. Studio Kvadrus, BTC-LJ!

HAVAJSKA MASAŽA LOMI LOMI (60min), UČINOVITA PROTI STRESU, MIŠIČNIM VOZLOM IN KRČEM! Antistres in protibolečinska masaža, ki vas popolnoma regenerira. Studio Kvadrus, BTC-LJ!

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA: ZDRAVILNO HAVAJSKO MASAŽO LOMI LOMI(60 minut), specifična in učinkovita masažna tehnika, ki odpravi stres, bolečine in zategnjenost mišic v telesu
masira vas lahko maserka ali maser, terapevt je specializiran za posebne masaže, ZATO JE NUJNA PRAVOČASNA REZERVACIJAdelamo vsak dan od 7,00 do 22,30 uredelamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letuuporabljamo izključno slovenska oljaNaročanje opravite izključno preko telefona vsak dan v tednu, upoštevajte uro klicanja ( od 8,00-18,00 uro smo vam za naročanje na voljo vsak dan) NAROČILO BREZ KODE KUPONA NI MOŽNOMenjava kupona za darilni bon stane 3 €, (veljavnost kupona ostane enaka), ob dokazilu o nakupu kupona, vam darilni bon lahko pošljemo po klasični pošti ( doplačilo 5,00 €)Rok unovčenja: 1.7.2019Namen HAVAJSKE masaže je sproščanje blokirane energije. Masaža se izvaja po intuiciji izvajalca masaže, zato je pomembno, da je izvajalec energijsko usklajen z vibracijami vesolja. Na tak način izbere primerne >>masažne gibe<<. Nič ni v naprej določeno. Masaža se izvaja precej močno, največkrat z podlahtmi, točkovna HAVAJSKA masaža doseže globoka mišična tkiva. Ritmični gibi v obliki valovanja z pomočjo celega telesa pa pripomorejo izničiti blokirano energijo. Masaža izhaja iz Havajev. Ta tehnika precej izboljša cirkulacijo krvi, pospeši limfni obtok.
Namen masaže je:Sproščanje telesnih napetostiIzboljšanje gibljivosti telesaSprostitev mišičnih napetosti in krčevOkrepiti limfni sistemIzboljšanje krvnega obtokaMasažo priporočamo: Športnikom, Rekreativcem, Vsem, ki vam življenje greni stres In vsem, ki imate težave s hrbtenico
Potek masaže: Tekoče gibanje in nenehen kontakt s telesom sta tipični za HAVAJSKO masažo. Maser pri masaži vseskozi uporablja dolge ritmične gibe z podlaktmi in komolci. Prijemi so različno dolgi in v različnih ritmih. Gibanje poteka iz ene na drugo stran, gor in dol ter vse naokrog telesa, ko se izvaja masaža celega telesa.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.