Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Vista Mare, Cesenatico, Italija - 1.105 EUR - 7x nočitev v Double ali Twin sobi z balkonom za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

Hotel Vista Mare, Cesenatico, Italija - 1.105 EUR - 7x nočitev v Double ali Twin sobi z balkonom za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Izberite odličen oddih v Italiji. Obiščite čudovit Hotel Vista Mare, hotel, kjer se toplo in prijazno vzdušje združuje z moderno in prefinjeno ureditvijo, obdano z morjem in soncem. Hotel Vista Mare se nahaja na prestižni lokaciji v Cesenaticu, obrnjen je proti Jadranskemu morju, nekaj korakov do plaže, v bližini zgodovinskega pristanišča, zaradi česar je idealen kraj za vaše počitnice čez celo leto.
 
Hotel Vista Mare je oaza ob morju, v središču riviere, kjer lahko uživate v čudovitih počitnicah. Hotel Vista Mare gleda na toplo in sončno plažo Riviera Romagnola. Hotel ponuja 36 sob in apartmajev, SPA, 2 restavraciji, 1 sejno sobo, 2 panoramski terasi z jacuzzijem in lounge bar na vrhu strehe. Vsi ti objekti in najboljša storitev so čarobna kombinacija za vaše najboljše počitnice. Sobe so prilagojene vaši osebni sprostitvi in udobju. Svetle in elegantne barve, toplo vzdušje opisujejo vse sobe v hotelu.
 
Znotraj SOMNIA SPA bodo željo po dobrem počutju spremljali ugodni občutki. Vzemite si čas po napornem dnevu ali uživajte v miru in sproščujočih prostorih ter najdite svoje ravnotežje in energijo. Odpiralni čas: vsak dan od 10.00 do 20.00
 
Z doplačilom je možno rezervirati pokrito mesto na hotelskem parkirišču za avtomobile in motorna kolesa. Glede na to, da je na voljo omejeno število mest, je mogoče parkirati tudi na brezplačnem parkirišču, ki je na voljo 500 metrov od hotela.
 
Restavracija s panoramskim razgledom na morje, kjer boste našli jedi po naročilu, ponuja dnevno sveže meso in ribe, domače testenine in izjemne slaščice. Zjutraj vas čaka sladko prebujanje z bogatim sladkim in slanim bifejem do 12. ure. Tu boste našli veliko izbiro peciv, slasčic, brezalkoholnih pijač, kave in vsega, kar si lahko zaželite za zajtrk. Poleg tega je na voljo tudi kotiček »Narava« z bio in veganskimi izdelki ter posebna kuhinja za osebe s celiakijo.
 
Panoramska terasa vas pričakuje s prekrasnim pogledom na obalo. Terasa je opremljena z dvema čudovitima whirlpooloma, udobnimi zofami, mizami in cono za sprostitev, tako da lahko uživate v čudovitem pogledu na morje v miru in tišini.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.