Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Livada Prestige, Moravske Toplice, Slovenija - 296 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Economy sobi za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih hotela (na dan prihoda od 11. ure, na dan odhoda celodnevno kopanje)

Hotel Livada Prestige, Moravske Toplice, Slovenija - 296 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Economy sobi za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih hotela (na dan prihoda od 11. ure, na dan odhoda celodnevno kopanje)

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ekskluzivno na Megabonu! Nikjer ugodnejša cena za 3-dnevnotermalno razvajanje za 2 osebi v Moravskih Toplicah in Hotelu Livada Prestige5*! Kaj vas pričakuje v tem luksuznem in vrhunskem SPA hotelu? ✔ekskluzivnihotelski termalni bazeni ✔Spa & Wellness ✔lokalnakulinarika ✔golf igrišče ob hotelu ✔Termalnipark ✔Medico-wellness in Zdravstveni center ✔mirin popolno doživetje sprostitve ✔topli hodnik, ki povezuje hotel doTermalnega parka!


Splošne informacije o Hotelu LivadaPrestige 5*: Hotel ponuja 122 sob in se nahaja neposredno ob golf igrišču terTermalnem parku Terme 3000. V štirih hotelskih nadstropjih se nahajajo bazeni,restavracije in bari ter wellness center. Hotel nudi 5 tipov sob, posebnost sopa sobe s kadmi, v katere je mogoče natočiti črno termomineralno vodo.


Bazeni in wellness: Hotel LivadaPrestige ponuja 5 bazenov, in sicer notranji termalni bazen, zunanji termalnibazen, bazen s črno termomineralno vodo, notranji in zunanji otroški bazen stobogani. Prepustite se sprostitvi v savnah in izbirajte med finsko, turško,caladrium, laconium, infrardečo in banearium savno ali pa izberite kneipp termasažni bazen. Pričakujeta vas tudi 2 wellness centra (hotelski Thai centerLivada, ki ponuja masaže in Medico-wellness center Thermalium, ki se nahajaznotraj resorta Terme 3000 in ponuja raznoliko wellness ponudbo, kopeli inrazlične kozmetične storitve) in Zdravstveni center Terme 3000 (storitve zarehabilitacijo).


Storitve v Resortu Terme 3000: Uživajtev enem največjih vodnih parkov v Sloveniji, na igriščih za tenis, odbojko alinogomet, izposodite si kolesa in druge športne rekvizite ali pa se podajte nakakšen organiziran izlet v okolico. Dejavnosti je več kot dovolj, kajne?


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.