Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Odličen izlet! Odpravite se v prelepe BENETKE S KATAMARANOM SAN FRANGISK, ki na vodni gladini drsi kot hovercraft | Kuponi so unovčljivi do 15.6.2019

Odličen izlet! Odpravite se v prelepe BENETKE S KATAMARANOM SAN FRANGISK, ki na vodni gladini drsi kot hovercraft | Kuponi so unovčljivi do 15.6.2019

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bližajo se prelepi poletni dnevi, polni nove energije in toplega sonca ... Izkoristite enega za izlet v prelepe Benetke - ne z natrpanim avtobusom ali avtom, ampak s katamaranom, ki odpluje iz Pirana! Kupone lahko unovčite za termine plovb do 15.6.2019.
PROGRAM in TERMINI PLOVB so na voljo na benetke.com
Udobno plovbo do najlepšega vodnega mesta na svetu bodo prijazni vodiči podjetja Top Line izkoristili za kratko predstavitev bogate zgodovine mesta, prestolnice nekdanje republike "Serenissima" in programa izleta. Tako se boste lahko takoj po prihodu v pristanišče San Basilio v Benetkah podali raziskovati znamenitosti tega enkratnega mesta ob severozahodni jadranski obali ali pa se nam pridružite na vodenem ladijskem transferju do edinstvenega trga sv. Marka. Po ogledu najpomembnejših znamenitosti, se lahko v svojem prostem času okrepčate s kosilom v restavraciji, svojo boljšo polovico presenetite z romantično vožnjo z gondolo po skrivnih delih mesta ter plovbo z morskimi taxiji po najlepši vodni ulici mesta (Canale Grande). Pridružite se nam! 
 PROGRAM (obvezen prihod na pomol 45 minut pred odhodom ladje):PROGRAM (obvezen prihod na pomol 45 minut pred odhodom ladje):
- 08:15 Odhod iz Pirana
- 11:00 Prihod v Benetke
- Program po opisu na Benetke.com
- 17:15 Odhod iz Benetk
- 19:45 Prihod v Piran
V organizaciji podjetja Top Line se boste obiskovalci Benetk lahko podali na odkrivanje skorajda vseh glavnih znamenitosti. Po prihodu v pristanišče San Basilio ob 10.45 se boste odpeljali do središča mesta kar z ladjico, ali pa jo mahnili peš z vodičem do trga Sv. Marka. V kolikor se boste odločili za ladijski prevoz do trga Sv. Marka, boste med plovbo videli dom Eltona Johna, cerkev "Il Redentore", hotel Danielli (v katerem so snemali drugo epizodo iz filmov James Bond - Iz Rusije z ljubeznijo) ter na koncu tudi veličasten vhod v Canale Grande. Po prihodu na trg vam bodo vodniki pokazali vse znamenitosti na trgu, kot so: stare ter nove prokuracije, Ala Napoleonica, zvonik, stolp z uro, Baziliko sv. Marka, Doževa palača, knjižnico, 2 granitna stolpa ter najbolj romantičen most v Benetkah: most vzdihljajev! Ladja SAN FRANGISK potnikom ponuja največ, kar lahko pričakujete. Hitrost, udobje, čistočo ter prijazno in profesionalno ekipo na ladji.
Torej, vsi tisti, ki si želite res nepozabnega in poučnega izleta s svojim najbližjim, prijatelji, znanci imate pravo priložnost za uživanje in odkrivanje lepot v naši sosednji državi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.