Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kamp Park Soline - Oddih v maju, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvaška - 273 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški Tavolara za do 6 oseb, Stroški elektrike, plina in vode

Kamp Park Soline - Oddih v maju, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvaška - 273 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški Tavolara za do 6 oseb, Stroški elektrike, plina in vode

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


To je vaš kraj za sanjski oddih. Odlična lokacija, naravne lepote in samo najboljše za letošnji idealen oddih. 


Kamp, v katerega se vsi radi vračajo, se nahaja na zanimivih parcelah, ki seterasasto spuščajo proti morju. Na novo zgrajena sprehajalna pot vas vodi obnajlepših biogradskih plažah do centra Biograda, ki je nedaleč od kampa. Znotrajkampa so gostom na voljo urejeni sanitarni prostori, stoji za pranje in sušenjeperila, menjalnica, otroško igrišče, internet kavarna in minimarket pa tudirestavracija s številnimi mediteranskimi specialitetami. Tisti, ki imajo radivečje udobje v lepi naravi, se lahko nastanijo v mobilnih hišicah. 


Mobilne hišice Tavolara so locirane v senci borovcev. Hišice sovelike 32 m² in urejene za bivanje 4 odraslih oseb in 2 otrok. Vsaka hišica imaspalnico z zakonsko posteljo in sobe z 2 enojnimi ležišči, 2 kopalnicama(univalnik tuš/wc), kuhinje (štedilnik, hladilnik, aparat za kuhanje kave,jedilni pribor itn.) ter sedežno garnituro (lahko jo pretvorite v pomožnoležišče za 2 otroka). Pred hišico je pokrita terasa s sedežno garnituro, nakateri boste tekom oddiha sigurno preživeli veliko prijetnih uric. Od morja so oddaljene približno 200 m.

Mobilne hišice Premium so od morja oddaljene 40-80m. 


Kamp Park Soline je pozicioniran v bližini štirih nacionalnih parkov(Kornati, Krka 47 km, Paklenica 75 km, Plitvička jezera 165 km) in dvehnaravnih parkov (Telaščića in Vransko jezero). Ste željni avanture? Želite naaktiven oddih? Uživajte v široki paleti aktivnosti, ki vam jih lahko ponudimo. Navoljo so potapljanje, jadranje, jet ski, pohodništvo, kolesarjenje in plezanje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.