Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Brotnjo - Wellness paket, Čitluk, Međugorje, Bosna in Hercegovina - 46,50 EUR - 1x nočitev v Classic sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Brotnjo - Wellness paket, Čitluk, Međugorje, Bosna in Hercegovina - 46,50 EUR - 1x nočitev v Classic sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Brotnjo se nahaja v Čitluku, le 3 kilometre od velikega marijanskega svetišča Međugorja in 20 kilometrov od Mostarja, mesta, ki se nahaja v srcu Hercegovine. Zahvaljujoč mirnemu in prijetnemu vzdušju, prijaznemu osebju in tudi vrhunski gastronomski ponudbi, je bil hotel Brotnjo 27.09.2007 sprejet v IHRU, v mednarodno združenje lastnikov hotelov in restavracij, kar dokazuje izjemno kvaliteto hotela.


Hotel „Brotnjo“ razpolaga z 38 sobami. Vsaka soba je opremljena z vrhunskim klasičnim pohištvom, klima napravo, telefonom, mini barom, LCD televizijo in internetno povezavo.


Znotraj hotela se nahaja: restavracija, »hercegovska konoba«, kavarna, svečana dvorana, kongresna dvorana, Wellness Spa center in dve vrtni terasi. Za goste in obiskovalce wellness centra so na razpolago  zaprti bazen, jacuzzi, savne (finska i turška), fitnes center, solarij, različni tipi masaž in fizična terapija.


Da bi zadovoljili vse potrebe gostov na enem mestu, se v pritličju hotela nahajajo še banka, bankomat, frizerski salon, parfumerija, zlatarna in supermarket. Hotel razpolaga še z nogometnim stadionom po UEFA standardih,zaradi česar je hotel primeren tudi za kvalitetne priprave in namestitev nogometnih klubov.


Hotelska restavracija „Grappolo“ je  dobila dva največja cehovska priznanja v letu 2009. Restavracija je prejela priznanje za najboljšo hotelsko restavracijo v Bosni in Hercegovini. Leta 2009 pa je hotel bil nagrajen z ’Zlato gostiteljsko krono’ („Zlatna ugostiteljska kruna“) in ’’Škrlatna kroglo’’ (’’Grimizna kugla’’), nagrado za najlepše urejeni gostinski objekt.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.