Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Wellness Živa - Savnanje in kopanje, Bled, Slovenija - 18,60 EUR - Uporaba savn s programi za 1 osebo, Neomejeno kopanje za 1 osebo

Wellness Živa - Savnanje in kopanje, Bled, Slovenija - 18,60 EUR - Uporaba savn s programi za 1 osebo, Neomejeno kopanje za 1 osebo

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔sprostitev z razgledom na Blejskojezero ✔termalna voda ✔bogata ponudba wellness programov z alpskim pridihom ✔največjibazenski kompleks na Bledu ✔bazeni v nadstropjih in notranji tobogan! Prav steprebrali, vse to vas pričakuje v Wellnessu Živa!

Bazenski kompleks ponuja (delovni čas: ned. - čet. od 7. do 21. ure, pet. - sob. od 7.do 23. ure): 4 notranje termalne bazene, notranji bazenski tobogan, zunanjitermalni bazen, 3 turške savne, vročo finsko savno in finsko bio savno,ogrevana kamnita ležišča, posebne savna programe, notranji otroški termalnibazen, masažno kad, zunanjo finsko savno z razgledom, doživljajsko prho in 2hladna bazena.

Nad bazensko panoramo boste navdušenitako mali kot veliki. Pogled na Blejsko jezero iz objema termalne vode alisavne pa je nekaj, kar preprosto morate doživeti. Zgornje nadstropje ponujamasažno kad, kjer se lahko sprostite in uživate v razgledu na blejski grad, kije še posebej romantičen v večernih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.