Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Novigrad, Apartments Erica Lux 4*: Najem Lux ali Delux apartmaja za od 2 do 6 oseb tik ob morju že od 42,50 €. Kreirajte svoj oddih sami: Število potrdil = število nočitev!

Novigrad, Apartments Erica Lux 4*: Najem Lux ali Delux apartmaja za od 2 do 6 oseb tik ob morju že od 42,50 €. Kreirajte svoj oddih sami: Število potrdil = število nočitev!

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Apartmaji in bungalovi se nahajajo tik ob plaži le 1 minuto hoje od morja v naselju Kastanja in sicer le 1,5 km od središča Novigrada. Vse namestitve so opremljene z visoko kakovostno izdelanim pohištvom in imajo popolnoma opremljeno...


Apartmaji in bungalovi se nahajajo tik ob plaži le 1 minuto hoje od morja v naselju Kastanija in sicer le 1,5 km od središča Novigrada. V okolici se nahajajo številni nasadi oljk, vinske kleti in številne restavracije s tipično istrsko kulinariko. Najbližji restavracija in trgovina z živili sta oddaljeni približno 200 m. Avtobusna postaja je 1 km stran. Storitev prevoza je na voljo z doplačilom. Destinacija je odlična izbira za vse ljubitelje športnih aktivnosti, saj ponuja številne urejene sprehajalne in kolesarske poti. V bližini se nahajajo tudi igrišča za tenis in nogomet. 
Vse namestitve so opremljene z visoko kakovostno izdelanim pohištvom in imajo popolnoma opremljeno kuhinjo, vključno s pomivalnim strojem, LED SAT TV, pralnim strojem, klimo, lastno Wi-Fi povezavo, teraso in parkiriščem. Na terasi se nahajajo ležalniki za prijetno sončenje s pogledom na morje. Preživite nepozabne počitnice v stiku z naravo in uživajte v udobju kot doma, ker imate vse kar potrebujete za odličen dopust.Vaš ponudnik se nahaja na področju: ISTRAIstrski polotok se nahaja na severnem Jadranskem morju in je med turisti najbolj atraktivna destinacija za poletne počitnice. Za Istro je začilno kristalno čisto morje, živahni ribiški čolni, tlakovane ulice in pa seveda optimalna temperatura morja in ozračja. Romantična modra obala je v nasprotju z zeleno notranjostjo in starimi istrskimi mesti, zato Istro v turizmu najpogosteje delimo na modro in zeleno Istro. Modra Istra se nanaša na obalne in priobalne dele vzhodne in zahodne Istre. Lepota morja, plaž in lepih zalivov privablja turiste s celega sveta. Ta del Istere slovi po vrhunski kulinarični in vinski ponudbi. Ena izmed najbolj znanih blagovnih znamk, je vrhunsko vino Malvazija in tartufi. Pomembno panogo pa predstavlja tudi ribolov, lepo urejeni kampi, apartmaji in hoteli. Zelena Istra predstavlja notranjost polotoka Istre, nežne pokrajine gričev, na katerih so vrhovi, kjer se nahajajo čudovita srednjeveška mesta, polna zgodovine in rodovitnih dolin, kjer že stoletja vzrejenih posamezne pridelke. Ta del Istre močno spominja na najlepše predele Toskane ali Provanse.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.