Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Velika XXL ®ORIGINALNA TIGROVA MAST 30 g (bela ali rdeča) proti GLAVOBOLU, ZAMAŠENEM NOSU, pri vnetju SINUSOV in PREHLADU, slabi CIRKULACIJI, bolečinam ... + Poštnina je BREZPLAČNA

Velika XXL ®ORIGINALNA TIGROVA MAST 30 g (bela ali rdeča) proti GLAVOBOLU, ZAMAŠENEM NOSU, pri vnetju SINUSOV in PREHLADU, slabi CIRKULACIJI, bolečinam ... + Poštnina je BREZPLAČNA

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kitajska tigrova mast s svojimi zdravilnimi učinkovinami lajša različne zdravstvene težave.​ Z vtiranjem v kožo deluje pomirjujoče, sproščujoče in osvežujoče.
Tigrova mast je nujen pripomoček vsake domače lekarne!
Tigrova mast je že tisočletja nepogrešljiva v domači lekarni Kitajcev. Originalne sestavine tigrove masti vsebujejo tigrovo kost, kaj drugega pa še danes Kitajci ne izdajo. S to čarobno mastjo so včasih zdravili kitajske cesarje in njihove bolezni. Seveda, da je tradicija preživela, je tigrova mast postala tudi širše uporabljena, za kar je zaslužen kitajski zeliščar Aw Chu Kin.
Tigrova mast je na voljo v dveh različicah, in sicer v rdeči in beli barvi. Obe imata enake učinke, le da je bela malce bolj mila.
 Rdeča tigrova mast je prijetno odišavljena s cimetom in je učinkovita pri odpravljanju bolečine v mišicah, mnogi pa poročajo tudi o njenih pozitivnih učinkih pri piku insektov. Mažo je treba intenzivno vmasirati v predel, kjer se pojavlja bolečina, nakar se bo predel prijetno ogrel.
 Bela tigrova maža je namenjena predvsem odpravljanju glavobola, pri čemer je kanček masti potrebno vmasirati v sence ali zatilje. Tigrova mast se uporablja tudi kot učinkovito sredstvo zoper:glavobol,vnetje sinusov in odpiranje dihalnih poti pri prehladu,bolečine v sklepih, mišicah,revmo,bolečine v ledvenem delubolečine pri udarcih,športne poškodbe,zaprt nos, vnetje sinusov, prehladi,pri vseh piki insektov,oslabele cirkulacije,bolečinah, ki jih povzroča artritis in revmatizem,srbečici ...
Ključne sestavine v tigrovi masti:Balzam divjega tigra Cassia Oil – ta je odgovoren za značilen vonj proizvoda. Pri nanosu na kožo ima toplejši učinek, ki lahko olajša bolečine mišičnih sevov, artritisa, revmatizma, bolečine v sklepih in ob uporabi na templjih, glavobolih. Camphor - Camphor se uporablja kot zdravljenje revmatika in drugih vnetnih bolezni. Tradicionalno se uporablja za ustvarjanje pomirjujočega, toplega občutka, ki pomaga odpraviti bolečino. Verjame, da Camphor povečuje krvni obtok v tkiva, s čimer pospešuje proces celjenja.Cajuputovo olje - Cajuput ima antiseptične lastnosti. Uporabljen je že od nekdaj, da bi olajšal neugodje, ki je nastalo zaradi revmatizma, bolečih ligamentov, vlečenih mišic, modric, sprainov, napetosti mišic, bolečine v spodnjem delu hrbta, išias in drsne plošče. Olje iz grenkega kariteja - Deluje tako, da segreva kožo in s tem zmanjša otekanje kože. Uporablja se v Tiger Balm zaradi svojih estetskih lastnosti. AIma tudi lastnosti odbijanja insektov. 
Kako deluje? Neposredno pomirja boleče dele telesa. Sestavine se hitro absorbirajo v sistem, da se izognejo bolečinam in dajejo občutek toplega občutka.
OPOZORILO! 
Samo za zunanjo uporabo.
Hraniti pri temperaturi sobni temperaturi 20°C. 
Ne uporabljajte na odprtih ranah in koži prizadeti od alergij.
Izognite se stiku z očmi. Hraniti izven dosega otrok. 
V kolikor mast pride v oči je potrebno dobro sprati oči z mlačno vodo!>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.