Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme Topolšica - Pomladni družinski paket, Topolšica, Slovenija - 169 EUR - 2x nočitev v družinskem apartmaju 2+2 za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Terme Topolšica - Pomladni družinski paket, Topolšica, Slovenija - 169 EUR - 2x nočitev v družinskem apartmaju 2+2 za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


https://www.youtube.com/watch?v=IU1uM5d-vmI
Terme Topolšica so odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest. Mirenokoliš, bogat s termalno vodo in številnimi sončnimi dnevi je danost narave, kizdravi sama po sebi. Z zavidljivo tradicijo zdravljenja in široko paletospremljajočih storitev so Terme Topolšica sodoben termalno-turistični kompleks,ki v goste privablja najrazličnejše obiskovalce. Slednji tukaj najdejo tisto,kar potrebujeta duša in telo sodobnega človeka. Z visokokakovostno hotelsko ingostinsko ponudbo, številnimi spremljevalnimi dejavnostmi in osebnim pristopomzadovoljijo še tako zahtevnega gosta. 

Udobno namestitev vam zagotavljajo v sodobnihdružinskih apartmajih Terme Topolšica. Energijsko varčni apartmaji v velikosti99 in 150 m² so od hotela oddaljeni 5 minut hoje. Na obronku mirnega gozda,kjer se nahajajo, ponujajo prekrasen razgled, ki ga lahko občudujete s teraseali balkona. Popolnoma opremljeni apartmaji 2+2 imajo 99 m2, dvoposteljno spalnico, dnevni prostor z raztegljivim kavčem, kopalnico, kuhinjo z jedilnim kotom, teraso in balkon (plazma TV, Wi-Fi, alarm, trezor,sušilec za lase, mikrovalovna pečica, talno gretje, klimatska naprava, mizicain stoli na terasi, balkon z ležalniki) in vam omogočajo, da se boste na oddihupočutili prijetno in domače. V sklopu hotelskega kompleksa se nahajata zunanjiin notranji vodni park. 

Svoje goste razvajajo z bogato kulinarično izbiro, ki jo odlikujejo zdravedobrote, postrežene z nasmehom v prijetnem ambientu. To je vodilo in ključ dopopolnega oddiha. V okusnih jedeh in kakovostni postrežbi boste lahko uživali vudobju hotelske restavracije, v priljubljeni kavarni ali v a la carterestavraciji s čudovitim panoramskim razgledom. 

Wellness center Zala je sodobensprostitveni center številnih zmogljivosti, ki vam omogoča edinstvena innepozabna doživetja. Obsega devet vrst savn (finska, ekstremna finska,zeliščna, bio, solna, parna, blatna, z medom, laconium), teraso s Kneippovopotjo, ledeno jamo za poživitvene terapije, udobna počivališča, kjer vampostrežejo z dišečimi čaji in whirlpool bazene, napolnjene z zdravilno termalnovodo. Poleg očarljivega sveta savn so vam na voljo številne masaže in negovalniprogrami, ki jih vodijo izkušeni terapevtski strokovnjaki. Posebnost wellnesscentra so tudi zasebni wellness prostori v rimski, orientalski ali japonskirazličici, s katerimi so poskrbeli za popolno kombinacijo intimnosti inrazkošja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.