Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Campo Tures, Hotel Taufers 3*: SPA počitnice v Dolomitih s polpenzionom ter kopanjem le 199 €

Campo Tures, Hotel Taufers 3*: SPA počitnice v Dolomitih s polpenzionom ter kopanjem le 199 €

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odlična priložnost za wellness počitnice v Dolomitih v družinskem hotelu Taufers 3* v mestu Mulini di Tures. Popolne SPA počitnice vključujejo: 3x, 4x ali 7x nočitev s polpenzionom, neomejenim vstopom v hotelski wellness, neomejenim...


Hotel Taufers se nahaja manj kot 3 km od smučišča Monte Spicco in 5 min hoje od središča mesta Molini di Tures. Ponuja brezplačen wellness in brezplačno izposojo koles. 
Sobe z balkonom s pogledom na gore nudijo satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, tapecirana tla in lastno kopalnico. Na javnih površinah je na voljo brezplačen brezžični internet.  Možnosti za rekreacijo v Valle Aurini so številne: Pohodništvo, plezanje, gorsko kolesarjenje, jadralno padalstvo, zmajarstvo, rafting, soteskanje, ... Pohodniški raj Tauferer Ahrntal ponuja izlete za obiskovalce vseh starosti. Od lahkih pohodov do slapov Rein (približno 60 minut), do zahtevne ture do enega od 80-tih tritisočakov na tem področju. Za osvežitev se ustavite v eni izmed številnih planinskih koč in dolin. Tisti, ki se ne zanimajo za višine, pa se lahko odpravite na enodnevni izlet do jezera Thara v Kematnu, mesteca Brunico (15 km), gradu Tures, muzeja rudnikov v dolini Prettau, ... Wellness obsega finsko in infrardečo savno ter turško kopel. Masažna kad in solarij sta na voljo na zahtevo. Hotel 1-krat tedensko organizira pohodniške in kolesarske izlete. V Hotelu Taufers se boste počutili kot doma z dobrimi prijatelji.
Po mirni noči vam bodo v udobni zajtrkovalnici postregli z velikodušnim zajtrkom predvsem z izdelki iz njihove regije. Ponudba vključuje tudi vstop v hotelski wellness, gosti Mestoidej pa boste deležni še brezplačnega kopanja v vodnem parku Cascade (http://cascade-suedtirol.com).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.