Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme Dobrna - Hotel Vita, Dobrna, Slovenija - 149 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo v hotelu Vita

Terme Dobrna - Hotel Vita, Dobrna, Slovenija - 149 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo v hotelu Vita

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Le nekaj razlogov, zakaj izbrati TermeDobrna in z Megabonom uživati v 3-dnevnem termalnem oddihu za 2 osebi! ✔bazeniz zdravilno termalno vodo ✔610-letna tradicija ✔strokovni pristop k zdravju ✔pozitivnaenergija ✔podvodne masaže in whirpooli ✔vodni užitki v notranjih in zunanjihbazenih!


O Hotelu Vita: 4* hotel se nahajaneposredno ob vstopu v kompleks zdravilišča. Naj vas navduši čudovita okolica,energijsko poln zdraviliški park, številne peš in kolesarske poti ter lepotakraja in njegove okolice. V Hotelu Vita vas bodo razvajali z bogato kulinariko,z masažnim lepotnim centrom La Vita Spa & Beauty, bazeni s termalno vodo indeželo savn. Obiščite tudi Medicinski center, ki vas bo navdal z odličnostjo, vhotelu pa se nahajajo tudi seminarski prostori. Sobe imajo telefon, TV, sef,mini bar, WC, kopalnico, sušilnik za lase, klimatsko napravo.


Hotelska restavracija: Restavracijasprejme do 280 oseb, namenjena pa je tudi pogostitvam večjih skupin obrazličnih sprejemih, tematskih večerjah, poslovnih kosilih ali večerjah. Hotelskorestavracijo dopolnjuje prijeten ambient Club Restaurant Kamin inCafe&Restaurant May, ki vas bosta popeljala v svet sprostitve in druženja. Pričakujevas raznolika ponudba pija, koktajlov, toplih napitkov, obloženih kruhkov,sladoledov in sladic.


Wellness ponudba: Bazeni z zdravilno termalno vodo: bazenskikompleks se nahaja v 3. nadstropju Hotela Vita in ponuja notranji bazen,notranji otroški bazen, zunanji bazen in zunanji otroški bazen s teraso zasončenje ter notranji whirlpool. Dežela savn z veliko sončno teraso: uživajte vturških, finskih in infra-rdečih savnah, ledeni sobi, na počivališčih, terasiali vitaminskem baru. Vrhunski masažno lepotni center La Vita Spa & Beautyter frizerski salon La Vita Hair Beauty: razvajajte se z najsodobnejšimiaparati za nego telesa in obraza, prepustite se dotikom vrhunskih maserjev.Sprostite se in prebudite notranjo lepoto! Medicinski center s terapijami zuporabo naravnih zdravilnih dejavnikov: tu so zdravstvene storitve združene vrazlične programe (preventivne, kurativne in sprostitvene). Kopeli: Hotel Vitaponuja termalne kopeli za najboljše trenutke v dvoje. Prepustite se romantiki zvašo ljubljeno osebo!


Šport v Termah Dobrna: obiščitefitness, odpravite se na plavanje ali kakšno skupinsko vodeno vadbo, izberitedejavnost v naravi (pohodništvo, tek, kolesarjenje) ali obiščite Športni park.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.