Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Glamping Olimia - Adria Village - Tedenski oddih, Podčetrtek, Slovenija - 176 EUR - 1x najem glamping šotora za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Glamping Olimia - Adria Village - Tedenski oddih, Podčetrtek, Slovenija - 176 EUR - 1x najem glamping šotora za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ekskluzivno na Megabonu! Doživite Terme Olimia in se povrnite k naravi. Privoščite si wellness oddih z nikjer ugodnejšo ceno! Ponujamo vam bivanje v Glamping resortu Adria Village, upočasnite ritem in bivajte v glamping šotoru, a še vedno bodite blizu raznovrstni sprostitvi, ki vam jo ponujajo Terme Olimia!   

Razmišljate o oddihu, o počitku in pobegu iz vsakdanjika. Si želite ugodja in udobja ter hkrati svežino narave? Morda zabave in adrenalinskih doživetij za vaše otroke in prijetno vzdušje za vas? Vse to vam nudi popolnoma nov Glamping resort Olimia Adria Village, na najbolj naraven in glamurozen način - nad termalnimi vrelci, sredi zelenja. Privoščite si udobje in ugodje luksuzne namestitve, katere stene so narava in streha zvezdnato nebo. Glamurozni kamping, kjer lahko udobje hotelske sobe zamenjate za butično zasnovan resort v stiku z naravo in bivanjem v luksuznih, stilsko ter popolnoma opremljenih šotorih s svojo kopalnico, nekateri tudi s kuhinjo in zasebnim bazenom. Posebno vzdušje pričara šarmanten ambient, prepreden s potkami, potočki, z osrednjim ognjiščem, ob katerem lahko zvečer posedate, opazujete nebo, nazdravite s kozarcem vina, berete in uživate v trenutku popolnosti. Vsako jutro pa vas na terasi pričaka košara z zajtrkom domačih dobrot okoliških kmetov.

V šotoru je na voljo Wi-Fi, klima, gretje, dnevni prostor, aparat za kavo in čaj, brisače in posteljnina, minibar, sef, sušilec za lase, kopalni plašč, terasa, vrtna garnitura in končno čiščenje.

Ne pozabite na razgiban kompleks Wellness center Termalija, kjer se boste lahko na soncu, zraku in v vodi naužili narave. Tu bo vsak lahko našel nekaj zase – pričakujejo vas bazeni, hitra reka, gejzirji, whirlpooli, masaže, savne in fitness. Prepustite se popolnem oddihu in sprostitvi, spočijte se, prepustite se telesni aktivnosti, premagajte stres, uživajte v zdravem okolju in prijetnem druženju. Vse to in še več vam zagotavlja Wellness center Termalija!  

Privoščite si aktiven oddih v dvoje ali s celo družino, uživajte v neokrnjeni naravi, sprehodih in kolesarjenju, oglejte si številne znamenitosti, ki se nahajajo v neposredni bližini Term Olimia!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.