Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Heritage Hotel Chersin - Oddih v Fažani, Fažana, Istra, Hrvaška - 110 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Heritage Hotel Chersin - Oddih v Fažani, Fažana, Istra, Hrvaška - 110 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Majhen in šarmanten heritage hotel Chersin se nahaja vstarem jedru prekrasnega ribiškega mesta Fažana, nasproti Nacionalnega parkaotočja Brijuni v 500 let stari zgradbi, ki je pod zaščito UNESCO-a in samo 100metrov oddaljena od morja in prekrasnih plaž.


Za vašo prijetno bivanje v heritage hotelu Chersin boskrbela družina Chersin, ki bo s svojimi dolgoletnimi profesionalnimiizkušnjami v turizmu poskrbela da vašega bivanja še dolgo ne boste pozabili. Heritage hotel Chersin obkrožajo prekrasna majhna istrskamesta, kulturne znamenitosti, živahne restavracije ter mnogo zanimivih lokacij,kjer lahko preživite Vaš aktivni oddih, če iščete nekaj več kot le morje insonce.  


Brezčasni dizajn luksuznih sob vas vrača v preteklost. Sobev hotelu nudijo edinstven spoj starega in modernega, kar omoga popolnozadovoljstvo gostov. Vse sobe so klimatizirane, s kopalnico, tuš kabino,kvalitetno hotelsko kozmetiko, TVjem, telefonom, brezžičnim internetom, sefom,mini-barom, toaleto, ter prijetnimi fotelji za sproščanje. Za prijetnejšebivanje je gostom na voljo tudi kopalni plašč in copati. Vse namestitveneenote, kot tudi hotel so popolnoma nekadilsko območje. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.