Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Adriatiq Resort Fontana - Comfort apartma, Jelsa, Hvar, Dalmacija, Hrvaška - 194 EUR - 3x nočitev v Comfort apartmaju s teraso ali balkonom na morski strani za 4 (2+2) osebe, Uporaba 2 odprtih bazenov z morsko vodo

Adriatiq Resort Fontana - Comfort apartma, Jelsa, Hvar, Dalmacija, Hrvaška - 194 EUR - 3x nočitev v Comfort apartmaju s teraso ali balkonom na morski strani za 4 (2+2) osebe, Uporaba 2 odprtih bazenov z morsko vodo

19%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Poletje za vso družino na Hvaru! Resort Fontana se nahaja obborovem gozdu v neposredni bližini morja, v slikovitem mestecu Jelsa na otokuHvaru. Lepa pokrajina, zmerna klima, številni kulturni in zgodovinskispomeniki, lepe plaže, številne restavracije in kavarne, vas vabijo, daobiščete Jelso.


Letovišče je sestavljeno iz manjših paviljonov in 333 namestitvenihenot. Vsi apartmaji in sobe so odlična priložnost za sprostitev in imajoedinstven pogled. V glavni stavbi je restavracija, bazen in fitness. Recepcijaje skupna za celotno letovišče in se nahaja na vrhu hriba v bližini glavneceste. V bližini se nahaja tudi prečudovita manjša prodnata plaža.

Comfort One Bedroom Apartma
Apartmaji za 4 osebe, ki se nahajajo na morski strani v majhnih paviljonih v bližini plaže, imajo prostorno dnevno sobo z raztegljivim kavčem, kuhinjo z jedilnico in balkon ali teraso ter neposredno telefonsko linijo, satelitsko televizijo in ventilator. Idealni so za družine z otroki.

Comfort Two Bedroom Apartma
Prostorni dvoetažni apartmaji za 6 oseb (4+2), ki se prav tako nahajajo na morski strani v manjših paviljonih v bližini plaže, imajo teraso, balkon, kuhinjo z jedilnico prostorno dnevno sobo z raztegljivim kavčem dve sobi, kopalnico in dodatni WC. Nudijo poplno udobnost za družine ali manjše skupine do 6 oseb.

Adriatiq resort fontana se nahaja v mestecu Jelsa na otoku Hvaru. Tu lahko uživate ob morju, obkroženi z bori in oleandri. 
Fontana Resort ponuja raznoliko izbiro namestitve v sobah in apartmajih paviljonskega tipa. Paviljoni se nahajajo v borovem gozdičku nad glavno stavbo, v kateri se nahaja restavracija s čudovitim pogledom na morje.

Resort Fontana je tudi letos za najmlajše goste pravi krajza zabavo in igre. Otrokom od 6.do 12. leta ponuja naslednje oblike zabave:jutranjo in popoldansko animacijo, mini disko, namizni tenis, družabne igre in otroškibazen z morsko vodo.

Jelsa je tudi odlično izhodišče za izlete v Dubrovnik,Međugorje, Korčulo in otok Mljet, Mostar, Trogir in Split.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.