Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Liburna - Wellness oddih na Korčuli, Korčula, Dalmacija, Hrvaška - 339 EUR - 3x nočitev v Standard park sobi za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), 3x polpenzion za 2 osebi

Hotel Liburna - Wellness oddih na Korčuli, Korčula, Dalmacija, Hrvaška - 339 EUR - 3x nočitev v Standard park sobi za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), 3x polpenzion za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


O pogledu iz hotelaLiburna pišejo številni potniki. Pogled odraža renesančno Korčulo in ravnomediteransko razkošje ter čiste oblikovalske linije so bile navdih za prenovohotela, ki se je zgodila leta 2015. Uživajte v sodobnem udobju hotelaneposredno ob obali morja v bližini mirnih plaž. Privoščite si romantičnisprehod do Korčule in poslušajte zgodbe kamnov tega pravljičnega mesta.


Občutite vse, kar vam ta otok lahko ponudi. Uživajte na eniod mirnih plaž pred hotelom ter morskem vetriču, ki diši po Mediteranu. Odkrijteenergijo čistega Jadranskega morja. Če bi čas raje preživeli na bazenu, vamhotel ponuja bazen s čudovitim pogledom.


V hotelu Liburna bojo poskrbeli, da od jutra do večerauživate v okusnih prigrizkih in osvežujočih pijačah. Izbiro kakovostnih jedi zavsak okus boste našli v samopostrežni restavraciji, medtem ko posebne jedilahko poskusite na zanimivih tematskih kulinaričnih večerih. Če bi raje uživaliv bolj mirnem večeru ob kozarcu domačega vina in otoških specialitet, vam je narazpolago a la carte restavracija.


Ste pripravljeni na šport in zabavo? Naučite se ukrotitiveter in morske valove v šoli jadranja. Pojdite na morsko pustolovščino znajetim kanujem. Raziščite otok na kolesu ali peš. S prijatelji igrajte tenisali mini golf. Otroke lahko poleti prepustite veseli ekipi animatorjev, medtemko se vi sproščate ob večerni glasbi. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.