Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Best Western Amsterdam Airport Hotel Uithoorn, Amsterdam, Nizozemska - 164 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

Best Western Amsterdam Airport Hotel Uithoorn, Amsterdam, Nizozemska - 164 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Obiščite deželo tulipanov in si privoščite oddih v eni od najatraktivnejših evropskih držav! Dovolite, da vas navduši Nizozemska, dežela, ki je ime dobila po svoji nizki legi, saj je kar 40 % njenega ozemlja pod gladino svetovnega morja.


Nizozemsko se gotovo izplača obiskati v pomladnih mesecih, ko širne dele države prekrivajo čudovita polja s tulipani, narcisami in hijacintami. 

V bližini glavnega mesta Amsterdama se nahaja Best Western Amsterdam Airport Hotel Uithoorn, ki zaradi odlične lokacije gostom ponuja aktiven ali sproščujoč oddih. Ogledate si lahko trg Dam v Amsterdamu, ki je od glavne železniške postaje oddaljen samo 10 minut. Če vas navdihuje umetnost, lahko obiščete Van Goghov muzej ali kraljevi Rijksmuseum, ne boste mogli niti mimo različnih razstav in ostalih znamenitosti v bližini. Za polnjenje baterij vsekakor priporočamo ogled cvetličnega vrta in Vondelparka, ki svojo lepoto najbolje kažeta ravno v spomladanskem obdobju.


Hotel ponuja Superior in Deluxe sobe. Vse sobe imajo zasebne kopalnice s kadjo ali tušem, televizijo, telefon in Wi-Fi. Prav tako pred hotelom lahko parkirate, saj se pred njim nahaja zasebno parkirišče, do katerega enostavno dostopate z avtomobilom ali javnim mestnim prometom. V hotelu je na voljo samopostrežni zajtrk, od ponedeljka do četrtka pa tudi večerja.

Poleg večjih mest, ki se nahajajo v bližini hotela, gotovo ne boste zgrešili, če si ogledate prijazno vasico Uithoorn, kjer lahko uživate v kolesarjenju in sprehajanju ter ogledovanju čudovitih živali in rastlin.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.