Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Ibis Clichy - Oddih v Parizu, Pariz, Francija - 149 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Ibis Clichy - Oddih v Parizu, Pariz, Francija - 149 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pariz - mesto luči, mode, kulture, romantike, zabave in odlične kuhinje ter ena najbolj obiskanih svetovnih prestolnic. Sanje vsakega umetnika, še posebej slikarjev. Mesto, ki skriva ulice na katerih obstaja vsaj ena stavba, ki jo lahko najdete v zgodovinskem priročniku ali enciklopediji umetnosti. Za Francoze - center sveta. Za vse ostale - prestolnica vseh prestolnic!
 

Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles se nahaja v središču nove eko-četrti Batignolles, kjer si lahko ogledate nekatere znamenitosti Pariza. Preprost dostop do mesta omogoča postaja podzemne železnice Brochant, ki se nahaja v neposredni bližini hotela.

Če ste na službeni poti ali turistično, je hotel Ibis Paris 17 Clichy- Batignolles prava izbira za vas. Sobe so preproste in čiste, postelje so udobne in pričakuje vas posteljnina s podpisom (Sweet Bed by Ibis), ki je dizajnirana samo za goste hotela. Soba ima vse potrebno za udobje gostov. Na voljo so brezžični internet, pisalna miza za tiste, ki radi delajo tudi med oddihom, klimatska naprava, televizija, kopalnica in sušilec za lase. Moto hotela je: odlične sobe po ugodnih cenah, tako da boste zagotovo imeli najbolj prijetno doživetje v hotelu.

Hotelska restavracija zagotavlja bogat izbor hrane, obroki pa so prilagojeni gostom in njihovim željam. Odkrijte različno ponudbo restavracije: zajtrk "Market Style", "Ibis Kitchen Pizza & Pasta", "Ibis Kitchen Restaurant" in "Rendez- vous "Bar.
Hotelska restavracija Ibis je odprta tudi zvečer s samopostrežnim bifejem, ki bo pritegnil vse gurmane. Samopostrežna restavracija "Ibis Kitchen" združuje moderne recepte s sezonsko francosko kuhinjo.
Delovni čas restavracije Ibis Kitchen je: od 18. ure do 22.30 ure 
Parkiranje je možno z doplačilom. Predhodna rezervacija ni nujna.
 
Nikakor ne smete zanemariti nekaterih najbolj prepoznavnih pečatov Pariza, ki so razlog, da se turisti vedno znova radi vračajo. Naj vas opomnimo le na nekatere: katedrala Notre Dame, najslavnejša pariška cerkev; Pigalle; otok  La Cité; Louvre, muzej, kjer je razstavljena slovita Mona Lisa; trg Condorde, od koder se odpira prečudovit pogled na Elizejske poljane; Elizejske poljane, ena najlepših avenij na svetu, ki povezuje Slavolok zmage s trgom Concorde; Slavolok zmage, spomenik v čast vsem, ki so se borili za Francijo; Trg Trocadéro, od koder se odstira neverjeten pogled na Eifflov stolp; Eifflov stolp; Les Invalides, kompleks zgradb, kjer se nahaja Vojni muzej in sarkofag Napoleona Bonaparte; Trg Bastille, poznan po zloglasnem zaporu, čigar padec je leta 1789 sprožil revolucijo; Trg Republike.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.