Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Azurna obala, Azurna obala, Francija - 139 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 2*lux/3* hotelu za 1 osebo, Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo

Azurna obala, Azurna obala, Francija - 139 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 2*lux/3* hotelu za 1 osebo, Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


SvetovljanskaAzurna obala z mediteranskim podnebjem vas vabi!


1.DAN: SLOVENIJA - ITALIJA: Odhodavtobusa v poznih večernih urah z navedenih vstopnih mest. Nočnavožnja do Italije, nato mimo Benetk, Verone, Genove in San Rema nafrancosko Azurno obalo.


2.DAN: CANNES- VALLAURIS - NICA: Vjutranjih urah bomo prispeli na Azurno obalo. Obiskali bomo Cannes,ki slovi po filmskem festivalu, mondenih hotelih in idiličnem staremdelu mesta. Sprehodili se bomo do kongresne palače in ob obali mimoštevilnih znanih hotelov. Obiskali bomo slikovito vasico Vallauris ssimpatičnimi trgovinicami z lokalno keramiko in dišavami Provanse,v kateri je nekaj časa živel tudi Pablo Picasso. Po želji in zadoplačilo krajši ogled muzeja in Picassove mojstrovine »Vojna inmir«. Sledila bo vožnja do kraljice Azurne obale, Nice. Namestitevv hotelu in sprehod po Angleški promenadi, obdani s palmami inznamenitimi hoteli, tudi mimo najstarejšega hotela Negresco. Sledilbo ogled starega mestnega jedra. Nočitev v hotelu.  


3.DAN: NICA- EZE - MONAKO - MONTE CARLO – SLOVENIJA: Pozajtrku se bomo odpeljali po panoramski cesti, ki se dviga visoko nadmorjem, do vasice Eze, kjer bomo obiskali eno od parfumerij in si poželji francoski parfum tudi kupili. Odpeljali se bomo v Monako in sesprehodili po čudovitem eksotičnem vrtu s prekrasnim razgledom nacelotno kneževino. V bujnem vrtu, ki ga je leta 1895 uredil princLuis II., raste na površini 11.500 m2 na tisoče rastlin, ki zaradiposebne mikroklime in sonca odlično uspevajo. Pot bo vodila dokatedrale z grobovi članov knežje družine in do knežje palače.Lahko bomo obiskali tudi Oceanografski muzej z zanimivim akvarijem.Obiskali bomo še mondeni Monte Carla, ki se ponaša s slavnimCasinojem. Popoldneslovo od Azurne obale in povratek proti Sloveniji, kamor bomoprispeli v nočnih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.