Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

First minute poletje na Krku - Hotel Omorika, Punat, Krk, Hrvaška - 869 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

First minute poletje na Krku - Hotel Omorika, Punat, Krk, Hrvaška - 869 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

20%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Omorika ponuja kakovost standard Hotela s tremizvezdicami. Hotel ima 83 nastanitvenih enot brez balkona, s pogledom na morjeali park, ki so opremljene s telefonom, TV, hladilnikom, klimatsko naprav,kopalnico in sušilcem za lase.


Obdan z naravo, čisto in ohranjeno okolico, mediteranskimzelenje, hotel predstavlja idealno mesto za kakovosten oddih. Oddaljen je le100 m od plaže, ki ponuja sposojo ležalnikov in senčnikov, obalnasprehajališča, atraktivna športna področja kot so igrišče za mini-golf, odbojkona mivki, tobogan in druge atrakcije. Hotel, torej ponuja veliko možnosti zaaktiven oddih. Bližina catering ponudb, slaščičarne, caffe-bari, trgovine intrgovine s spominki bodo vaše počitnice naredile še bolj popolne. Gostoljubnoosebje vam bo ponudilo ugoden in miren oddih v hotelu.


Gastronomska ponudba zajema avtohtone, tradicionalne jedi ininternacionalno kuhinjo v »a la carte« restavraciji, terasi in penzionskorestavracijo.


Hotel Omorika predstavlja idealno mesto za vaše počitnice, prijaznoosebje pa bo poskrbelo, da bo vaše bivanje še bolj prijetno in zabavno.

V Punatu je na voljo turističen pustolovski park, namenjen otrokom in odraslim. Turistom se na zanimiv način predstavi posebnosti podvodnih športov in se jih spusti v Podvodni park, kjer se pravzaprav začne prava avantura. S pomočjo opreme, ki jo nudijo, je posebnost v tem, da za celotno avanturo ni potrebno znanje potapljanja ali plavanja, glava med sprehodom ostane suha, pod vodo pa se lahko sprehajate tudi z očali ali lečami. Zveni nerealno? Poizkusite! Uživate pa lahko tudi v raziskovanju številnih restavracij in barov, sprehajanju po dolgi plaži, kolesarjenju, potapljanju, plavanju in drugih vodnih športih.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.