Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Fanat - Wellness oddih, Split, Dalmacija, Hrvaška - 120 EUR - 2x nočitev v Superior sobi z veliko zakonsko posteljo in pogledom na morje za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Fanat - Wellness oddih, Split, Dalmacija, Hrvaška - 120 EUR - 2x nočitev v Superior sobi z veliko zakonsko posteljo in pogledom na morje za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ponovno na Megabonu! Hotel Fanat v Splitu z 2 nočitvi in zajtrkom za 2 osebi ter uporabo wellnessa. Sprostite se in uživajte v eleganci hotela Fanat Split!


Hotel se nahaja na čudoviti prodnati plaži Žnjan, ki je odstarega mestnega jedra  Splita oddaljena letri kilometre. Prijeten sprehod ob obali traja dvajset minut, popeljal pa vasbo do trajektnega pristanišča in v neposredno bližini veličastne Dioklecijanove palače, lepih spomenikovin drugih kulturnih znamenitosti.
 


Svetli toni in tradicionalni slog sodobnih sob vam boomogočilo, da se sprostite po napornem dnevu, ali pa samo uživate počitnice.Prostorne in zračne sobe in apartmaji imajo pogled na modro Jadransko morje inotoka Brač in Šolta.Moderno opremljena Superior soba je klimatizirana in ima balkon, kopalnico, mini bar, telefon, žični in brezžični internet,sef in LCD TV. 


Luksuzna restavracija Fanat je od samega začetka  znana kot idealna izbira za organizacijoposlovnih in svečanih dogodkov. Kulinarične dobrote bodo nudile nepozabnodoživetje vašim čutom. Restavracija in bar ponujata samopostrežni zajtrk,kosilo in večerjo, prav tako pa nudijo posebne tematske in a la carte menije. Vhotelskem baru nudijo tudi širok izbor koktajlov.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.