Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

A&O Hotels Berlin, Berlin, Nemčija - 99 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

A&O Hotels Berlin, Berlin, Nemčija - 99 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Berlin, mesto z neverjetnoenergijo in umetniško črto, odprt, sproščen in nadvse dostopen. Mesto, ki zlezepod kožo vsakemu obiskovalcu in jim na ta način postane najljubša destinacija. Zanimivain bogata zgodovina, ki je vidna na vsakem vogalu. Neskončna inspiracijaštevilnim umetnikom, resnično socialno in kulturno središče Evrope, v kateremse prepletajo številne kulture in sožitja. Mesto je znano po svoji impresivniarhitekturi, ki na vsakem koraku odkriva detajle zgodovine. Berlinski zid,Brandenburška vrata, Berlinska katedrala in Museumsinsel so samo nekatere odznamenitosti, ki jih morate obiskati. 


Hostel a&o Berlin Mitte ima 2 zvezdici ter se nahaja vsredišču Berlina, 10 min hoje od znamenitega spomenika East Side Gallery.Ponuja različne enote in skupni salon. Vsako jutro si lahko privoščite raznoliksamopostrežni zajtrk, zvečer pa se sprostite v baru. Do restavracij in kavarnse lahko sprehodite. Hotel a&o Berlin Mitte ponuja tudi namizni nogomet inbiljard. V hotelu lahko najamete kolesa. Je odlična izbira za popotnike, ki jihzanimajo zgodovina, muzeji in arhitektura.


Nastanitev a&o Berlin Friedrichshain se nahaja v živahniberlinski četrti Friedrichshain, 4 postaje s primestno železnico od trgaAlexanderplatz. V okolici najdete priljubljene bare in klube. Postaja Ostkreuz,ki vam omogoča, da prestolnico zlahka raziščete, je oddaljena le 5 min hoje. Vsvetli zajtrkovalnici lahko dan začnete s samopostrežnim zajtrkom. Na voljo jetudi eleganten bar v preddverju z biljardom in s TV s programi Sky. Družine selahko zabavajo v igralni sobi. V poletnih mesecih v sklopu nastanitve najdetetudi športno igrišče in pivski vrt s predelom za peko na žaru.


Hostel a&o Hauptbahnhof se nahaja 10 min hoje od glavneželezniške postaje v Berlinu. Ponuja sodobne sobe, 24-urno recepcijo, vsakodnevnisamopostrežni zajtrk in parkirišče. Družinam prijazen hotel ponuja sobe vsvetlih barvah z zasebno kopalnico. V sobi za igre lahko igrate biljard innamizni nogomet. Na voljo so tudi trgovina s spominki, najem koles inbrezplačna shramba za prtljago. Z vlakom se lahko od glavne železniške postajedo trga Alexanderplatz pripeljete v 5 min.


Hotel a&o Berlin Kolumbus stoji v berlinskem okrožjuLichtenberg. Ponuja sodobne sobe in restavracijo, v kateri lahko uživate vmednarodnih jedeh. Znameniti trg Alexanderplatz je oddaljen 15 min vožnje stramvajem. Vsaka soba v hotelu a&o Berlin Kolumbus vključuje satelitskotelevizijo s športnimi kanali in lastno kopalnico s sušilcem za lase. Najbližjatramvajska postaja je oddaljena le 5 min hoje. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.