Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

La Pippola - Oddih v Toskani, Fosdinovo, Toskana, Italija - 156 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno), 3x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

La Pippola - Oddih v Toskani, Fosdinovo, Toskana, Italija - 156 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno), 3x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživitepopoln italijanski izlet v Toskani! La Pippola je lepa klasična toskanska hišablizu morja in sredi bogatih vinogradov. Ponuja nastanitev s prostorom za pekona žaru in brezplačnim brezžičnim internetom in se nahaja v pokrajini Fosdinovo.


Vsaka enotaje opremljena s teraso, popolnoma opremljeno kuhinjo s pečico, kaminom, sedežnopovršino s kavčem, TV-jem z ravnim zaslonom in lastno kopalnico z bidejem inbrezplačnimi toaletnimi izdelki. V vsaki enoti je balkon s pogledom na vrt.Zajtrk jena voljo na veliki terasi in v kuhinji, ki je opremljena tako, da lahkozadovoljite vse vaše kulinarične potrebe. Gostje lahko preživijo čas tudi vdnevnem prostoru, ki se nahaja zraven kuhinje. Dnevna soba je zelo prijetna inima kamin, ki je priročen v hladnih dneh.


Na posestvulahko najdete čudovite travnike med oljkami in na voljo so tudi viseče mreže.Gostje lahko uživajo v čudovitem vremenu na visečih mrežah in uživaju v vonjunarave. Žar in mize pod arkadami so na voljo vsem gostom. Tukaj lahko sprijatelji in družino uživate v zabavnih večerih. La Pippola ponuja tudi otroškoigrišče.


Dvoposteljnasoba ima lepo železno posteljo z udobnimi stoli, klasičnimi in starinskimi slikami.Pogled sega na lepe zelene travnike, cvetlični vrt in bogate vinograde, ki serazprostirajo po dolini. Obstaja tudi lepa kopalnica za vse potrebe gostov.


Medbivanjem v La Pipolli se lahko sprehodite, vozite, obiščete srednjeveškegradove in doživite zgodovino in življenje v kmetiji. Ne zamudite te odličnepriložnosti za popoln oddih!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.