Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

A&O Hotels & Hostels, Praga, Češka - 71 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

A&O Hotels & Hostels, Praga, Češka - 71 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bivanje v enem od dveh hostlov v Pragi vas bo hitropripeljalo do središča dogajanja in znamenitosti tega pravljičnega mesta naVltavi. Namestitev v enem izmed teh dveh hostelov vam bo prihranila denar, neda bi pri tem trpelo udobje!


Sodobno opremljene sobe, dobro opremljene kuhinje,24-urni hotelski bar, pralni prostori in brezplačen brezžični internet vcelotnem hostlu ... Za mnoge ljudi je potovanje v Prago na vrhu njihovegaseznama destinacij. Glavno mesto Češke resnično sije s svojo bogato kulturnodediščino in svojo podobo kot "zlato mesto". Ko sonce sije na tlakovaneulice in strehe mesta, je sijaj Prage v najlepših zlatih odtenkih! Zgodovinske znamenitosti,kot je Karlov most, zgrajen v 14. stoletju in nosi 30 umetniških kipov in praškigrad so resnično znamenitosti, ki si jih želi prav vsak videti. Poleg tegaboste našli čudovite majhne ulice, prijetne restavracije in kavarne tertrgovine, ki predstavljajo češko mojstrovino in potnike popeljejo v drug svet. 


A & O Prague Rhea se nahaja le 3 minute od naslednjetramvajske postaje. S svojo osrednjo lokacijo je odlično izhodišče zaraziskovanje mesta. Primeren je za skupine, pa tudi za družine, pare alipopotnike. Vse sobe imajo lastno kopalnico s tušem.


A & O Prague Metro Strizkov se nahaja v okrožju Strizkovin je le 5 minut oddaljen od postaje podzemne železnice Strizkov. S svojocentralno lokacijo lahko enostavno pridete do hostla z avtom, avtobusom, vlakomali drugimi javnimi prevoznimi sredstvi, zaradi česar je odlično izhodišče zaizlete v "zlato mesto". A & o Prague Metro Strizkov ima 359 enoposteljnih,dvoposteljnih, družinskih in skupnih sob s kopalnico in vsemi pomembnimitoaletnimi potrebščinami.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.