Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Glamping Navis - First minute poletje na Pagu, Pag, Hrvaška - 760 EUR - 4x nočitev v glamping šotoru za 2 osebi, Uporaba posteljnine in brisač

Glamping Navis - First minute poletje na Pagu, Pag, Hrvaška - 760 EUR - 4x nočitev v glamping šotoru za 2 osebi, Uporaba posteljnine in brisač

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite počitnice in poletje na Pagu v čudovitih glamping šotorih za 2 osebi! Otok Pag ponuja divjo eksotiko, planinske steze in plitke zalive, za ogled katerih bi potrebovali tudi nekaj dni. Če imate v sebi vsaj nekaj raziskovalnega duha, bo ogled otoka predstavljal posebno in nepozabno doživetje. 


Družinski kamp Navis se nahaja v zalivu na severnem delu otoka Paga blizu mesta Novalja. Čeprav je od Novalje oddaljen samo 3km, ne boste imeli občutek, da se nahajate v velikem turističnem centru ter boste svoje počitnice preživeli v naravnem in sproščujočem okolju. Kamp je sestavljen iz več kot 105 parcel s priključki za vodo in elektriko, modernim sanitarnim sistemom ter prostorom za skupno druženje, kar zagotavlja udobje med bivanjem.


Kamp Navis je idealno mesto za družinske počitnice v mirnem okolju, zabavo, rekreacijo in druženje. Nastanitev je od plaže oddaljena 1 minuto hoje. Nastanitev Glamping šotori Navis ponuja brezplačen WiFi in vrt. Nastanitvene enote nudijo klimatsko napravo, satelitsko TV z ravnim zaslonom, manjšo kuhinjo z jedilnim kotom, lastno kopalnico z brezplačnim toaletnim priborom in teraso s pogledom na morje. V tej moderni nastanitvi lahko najamete kolo, okolica pa je priljubljena za plavanje z masko na dah. Prepustite se kristalno čistem morju in uživajte v lepi okolici. 


Otok Pag je eden največjih Jadranskih otokov, otok z najdaljšo obalno linijo na Jadranu, z veliko zalivov, rtov in plaž. Največji paški zaliv obkroža 20 km prečudovite peščene plaže. Poleg naravnih lepot, se otok ponaša tudi z zanimivo preteklostjo, ki je za sabo pustila številne sledi. Z otoka ne smete oditi brez pokušine svetovno znanega paškega sira, kakšne domače olive ali dobrega vina! 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.