Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Thermana Park Laško Superior, Laško, Slovenija - 249 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Thermana Park Laško Superior, Laško, Slovenija - 249 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Thermana Park Laško Superior je zadnja pridobitev razkošja, ki je nastala na področju obstoječega kompleksa Zdravilišča Laško. Leži v neokrnjenem naravnem okolju tik ob reki Savinji, od koder imate do Laškega mestnega jedra le 15 minut poživljajočega sprehoda. Njegova zunanjost in notranja ureditev je sodobna, gostinska ponudba natančno premišljena, nočitvene zmogljivosti pa so udobne ter dovršene. Tukaj boste zadovoljstvo našli vsi gostje, ki veste kaj si želite.


https://youtu.be/UR_7GyKebcM 

Gurmanskim užitkom se lahko prepustite v a’la carte ali v hotelski restavraciji, uživate prijeten ambient vinoteke ter kavarne z odlično ponudbo pijač in sladic vseh vrst, ki je ob večerih obogaten s prijetnim glasbenim programom.


Za telesno in duševno sprostitev je poskrbljeno v prostorih Termalnega Centra, ki ga pokriva steklena kupola. Glavne odlike Termalnega centra so raznovrstne in navdihujoče vodne sprostitve. Obiščite lahko tudi Wellnes Spa Center, kjer poleg drugih storitev izbirate med izvrstnimi kopelmi in vrhunskimi masažami telesa. V objemu voda in gričev vam nudimo prostor, kjer boste lahko umirili ritem življenja in storili nekaj za svoje zdravje in dobro počutje.


Hotel bo izpolnil pričakovanja vseh, ki želite ustaviti korak, obnoviti življenjske moči in življenju podariti sij zdravja, lepote in osebnega zadovoljstva. Udobje bivanja, vrelce zdravja, kulinarična doživetja, nepozabne radosti, intimne trenutke, razvajanje, ustvarjanje, so ponujene vsem gostom v objemu voda in gričev v hotelu s tradicijo zdravja in dobrega počutja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.