Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Design & Wine Vila Special Bled - prestižni oddih na Bledu, Bled, Slovenija - 198 EUR - 2x nočitev v Deluxe dvoposteljni sobi ali Studio apartmaju za 2 osebi, Popoldanski mini prigrizki z osvežilno detox vodo

Design & Wine Vila Special Bled - prestižni oddih na Bledu, Bled, Slovenija - 198 EUR - 2x nočitev v Deluxe dvoposteljni sobi ali Studio apartmaju za 2 osebi, Popoldanski mini prigrizki z osvežilno detox vodo

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novona Megabonu! Doživite čarobnost Bleda v sodobni Design & Wine Vili SpecialBled! Sprostite se v Deluxe dvoposteljni sobi ali Studio apartmaju s kozarcembutičnega vina, finsko savno in še več!


Design & Wine Vila Special Bled je moderna Vila, ki se nahaja 750 metrov odBlejskega jezera ter ponuja centralno lokacijo z brezplačnim brezžičniminternetom in klimatsko napravo.


Deluxe dvoposteljna soba vključuje kavo in čaj, klimatsko napravo, sušilnik za lase, 
hotelsko kozmetiko L'Occitane, kopalni plašč in copate, TV zravnim zaslonom in kopalnico. Studio apartma vključuje televizijo z ravnim zaslonom in balkon, kuhinjo zopremo (hladilnik, mikrovalovna...), kopalnico s tuš kabino in sušilcem zalase in tudi hotelsko kozmetiko L'Occitane. Tu lahko uživate v pogledu na lepe gore in naravo. 


Sadje, čaj in detox voda so na voljo vsem gostom, ki se želijo sproščati v savni. V ponudbo je vključena popoldanska malica s prigrizki in detox osvežujočo vodoter bon za storitve Wellness centra Živa, ki je oddaljen le 300 metrov odvile.


Design & Wine Vila Special Bled ima vinsko klet, kjer se gosti lahkosprostijo in uživajo v degustaciji vina.


Bled je obvezna postaja vseh turistov, ki želijo obiskati največje slovenskeznamenitosti. To slikovito in priljubljeno mesto je znano po svojem jezeru, graduin seveda blejskih kremšnitah. Center je le nekaj kilometrov stran. Trgovinein avtobusna postaja so oddaljene 200 metrov od apartmajev. Bari inrestavracije so oddaljeni le 300 metrov od vile.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.